Waldorf Potloden - 12 stuks - Inclusief Goud En Zilver

lyra
€ 29,95

Beschikbaarheid: Op voorraad
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Meer afbeeldingen

  • Waldorf Potloden - 12 stuks - Inclusief Goud En Zilver
  • Waldorf Potloden - 12 stuks - Inclusief Goud En Zilver

Details

Lyra kleurreuzen zijn de klassiekers onder de grote kleurpotloden waar alle kinderen dol op zijn. De extra dikke potloodstift, rijk aan kleurpigment, zorgt voor de beroemde reuzen-kleurkracht. Met de breukbestendige, mooi kleurende potloodstift kunnen kinderen bijzonder lang tekenen en kleuren.
Lyra kleurreuzen zijn bijzonder geschikt voor het kleuren van grote vlakken. De kleuren zijn veeg- en watervast. De potloden worden geleverd in een mooi, houten kistje.

Kleuren: citroen, oranje, scharlaken donker, meekraplak roze, vleeskleur licht, donkerpaars, lichtblauw, pruisisch blauw, weidegroen, venetiaans rood, goud en zilver

Lyra

 

Al 200 jaar is het schrijfwarenbedrijf uit Nurnberg zeer toonaangevend. Fantastische producten die creativiteit stimuleren en in alle opzichten rekening houden met het kind. De vormen van de schrijfwaren zijn helemaal aangepast aan de gebruikers van de producten. De harmonieuze kleuren stimuleren creativiteit en de zintuigen. De zeer hoge kwaliteit maakt dat iedere kunstenaar gelukkig wordt van deze producten.

Lyra maakt veel gebruik van natuurlijke materialen als onbehandeld hout en biologische bijenwas en is dan ook wereldwijd erkend Waldorf leverancier.

 

Producten: potloden, bijenwaskrijt, schmink

 

Materiaal: hout, bijenwas Certificering: PEFC/FSC gecertificeerd (duurzaam bosbeheer), erkend Waldorf-leverancier

 

Meer info: www.lyra.de