Barnsteenketting - Meerkleurig - Kleuter

Glückskäfer
€ 17,99

Beschikbaarheid: Niet voorradig

Details

Een mooie barnsteenketting met meerdere kleuren. De ketting is 36 cm lang. Na elke kraal is er een knoopje gelegd in het snoer, zodat als de ketting breekt, niet alle kraaltjes door de kamer vliegen. De sluiting is gemaakt van speciaal materiaal om het risico op een allergische reactie zo klein mogelijk te maken. Tevens is de sluiting zo gemaakt, dat wanneer er aan getrokken wordt of er kracht op komt te staan, dat hij losspringt. De ketting is niet bedoeld om mee te spelen en uit onderzoek is gebleken dat een barnsteenketting gevaarlijk is voor baby´s, omdat de kralen stukgebeten kunnen worden.
De ketting staat mooi bij zowel jongens als meisjes.

Extra informatie

Werking op het fysieke lichaam: Barnsteen bevordert het zelfgenezingsproces, dit kettinkje kan dus bij alle ziektes ingezet worden ter ondersteuning van het lichaam. Tevens kan het kettinkje preventief gedragen worden.


Werking op de psyche: Barnsteen is een warme, zonnige steen die levensvreugde in je leven brengt.


Verzorging van het kettinkje: u dient de ketting regelmatig te ontladen onder lauwwarm water. In de zon mag de barnsteen alleen in de vroege morgenzon of laat in de middag opgeladen worden.

Glückskäfer

 

Glückskäfer staat al meer dan 60 jaar voor een holistische ontwikkeling voor kinderen.

 

Kinderen komen met grenzeloos vertrouwen de wereld in. In de eerste zo belangrijke jaren van hun leven ontwikkelen ze spelenderwijs hun persoonlijkheid en kwaliteiten. Het prachtige speelgoed van Glückskäfer draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen door fantasiespel te stimuleren.

Er worden materialen gebruikt die mens en milieu zo min mogelijk schade aanrichten: natuurlijke materialen als hout, metaal, aardewerk, leer en textiel. Ook gedurende het productieproces wordt er alles aan gedaan het milieu op alle fronten te sparen en worden sociale werkomstandigheden juist ook voor de sociaal zwakkeren geboden.

 

Kernwoorden voor dit bedrijf dat kinderen veel geluk brengt zijn pedagogiek, holistische ontwikkeling, ecologisch, esthetisch en sociaal.

 

Producten: (buiten)speelgoed, barnstenen kettinkjes

 

Materiaal: barnsteen, hout, metaal, aardewerk, leer en textiel.

 

Certificering: Veel producten van Glückskäfer hebben een Spiel Gut onderscheiding ontvangen.