Bijtring - Sophie de Giraf - SoPure - Stevig

€ 12,50

Beschikbaarheid: Niet voorradig

Meer afbeeldingen

  • Bijtring - Sophie de Giraf - SoPure - Stevig
  • Bijtring - Sophie de Giraf - SoPure - Stevig

Details

De eerste bijtring gemaakt van 100% natuurlijk rubber! Perfect om het pijnlijke tandvlees van baby te verzachten! Deze bijtring is, net als Sophie de Giraf, gemaakt van 100% natuurlijk rubber afkomstig van de Braziliaanse rubberboom (Hevea). De bijtring is voor de baby gezond en natuurlijk en bevat tal van plekjes waarop gekauwd kan worden (oren, hoorntjes, poten en de ringen). Een waar genot voor de baby en ideaal voor het verzachten van de pijn tijdens het doorkomen van de melktanden.

Door de twee verschillende texturen van de twee ringen, kan baby zelf naar eigen wens en leeftijd kiezen waarop hij het liefst wilt kauwen, om op een snelle manier de pijn van het tandvlees te verzachten. Bevat een gestreept oppervlak voor de doorbrekende tanden en bolletjes om het tandvlees te verzachten. De twee ringen zijn licht en voor de kleine handjes, eenvoudig vast te plakken en te hanteren.

Prachtig verpakt in geschenkdoos van gerecycled karton met mooi katoenen lint eromheen is dit het perfecte kado voor een baby.

Het is een zachte, flexible bijtring om de pijn te verlichten bij het doorkomen van de eerste tandjes.