Bosschaduwenspel

kraul
€ 27,95

Beschikbaarheid: Op voorraad
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Details

Dit spel biedt twee coöperatieve speelmogelijkheden voor 2 tot 8 personen.
De voorkant van het spel is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar, aan de achterkant is een moeilijkere versie te vinden die geschikt is voor kinderen vanaf 7 jaar.
Vanwege de kaars dient er bij het spelen van het spel altijd een volwassene aanwezig te zijn.

Voorkant: De dwergen verstoppen zich in de schaduwen van de bomen en worden gezocht door het dolende licht. De brandende kaars wandelt door het bos en zoekt naar de kleine dwergen die zich verstoppen in de schaduw. Als een dwerg getroffen wordt door een lichtstraal, is hij betoverd en kan hij niet meer bewegen. De andere dwergen proberen hem te redden. Maar ze moeten wachten tot het licht ver genoeg is, zodat de andere dwerg hem in de schaduw kan bereiken. De dwergen moeten verzamelen onder een boom, terwijl de kaars hen probeert te betoveren.

Achterkant: Het licht blijft op één plaats. De dwergen moeten lopen door de schaduwen en over het vuur springen. Diegenen die in de schaduwen blijven, wachten tot een medespeler hem helpt en een bundel van licht stuurt. Het spel eindigt als alle dwergen veilig thuis zijn.

De afmetingen van het speelbord zijn: 37,5 x 22 x 3 cm

Taal: Duits, Engels en Frans


Spiel Gut onderscheiding

Kraul

 

Kind durven zijn.

Spelen met groot enthousiasme. Kraul wil schoolkinderen graag inspireren, door een speelse benadering van de natuur en technologie. Kraul laat met het speelgoed op een prachtige manier natuurlijke verschijnselen en de krachten van de aarde, water, lucht en vuur voorbij komen. Een mooi thema wat kinderen aanspreekt en enorm leerzaam is.

Plezier in het spelen, observeren en experimenteren zijn belangrijk voor Kraul. Het speelgoed wordt geleverd als set met gedetailleerde instructies. Het materiaal dat ze gebruiken is grotendeels van onbehandeld lokaal hout: grenen, es, populier en beuk. Uitbreidingen en reparaties kunnen zelf worden uitgevoerd met eenvoudige hulpmiddelen maar ook zijn er reserveonderdelen te verkrijgen.

Spelen met Kraul vereist vaardigheid en bevordert de fantasie. Hulp van elkaar en begeleiding van volwassenen zijn soms nodig. Belangrijke kenmerken van Kraul zijn de onafgewerkte producten, klaar om iets te worden in het spel en mee te spelen in de verbeelding van kinderen.

 

Veel producten van Kraul zijn Spiel Gut gecertificeerd. Spiel Gut is een zelfstandige organisatie die de kwaliteit en het duurzame aspect van educatief speelgoed beoordeeld.

 

Producten: experimenteel speelgoed, spellen.

 

Materiaal: hout, metaal, glas, katoen

 

Certificering: Spiel Gut.

 

Meer info: www.spielzeug-kraul.de