Crayon Rocks - 8 Kleuren - Katoenen Zakje

Crayon Rocks
€ 7,95

Beschikbaarheid: Op voorraad
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Meer afbeeldingen

  • Crayon Rocks - 8 Kleuren - Katoenen Zakje
  • Crayon Rocks - 8 Kleuren - Katoenen Zakje

Details

Acht ecologische soja waskrijtjes met ingebouwde pengreepontwikkeling in acht levendige kleuren. De krijtjes glijden heerlijk soepel over het papier en je kan makkelijk meerdere kleuren over elkaar kleuren. Je kan dunne strepen en dikke strepen tekenen.
Bijzonder geschikt voor kinderen thuis, in het onderwijs en op de kinderopvang, voor coaches en therapeuten!


De krijtjes zijn ook voor kleine kinderen goed vast te houden en heerlijk om mee te kleuren. Maar vanwege inslikgevaar, dient u er wel bij te blijven.
De krijtjes plakken niet aan de handjes en ze geven niet af. Ze worden geleverd in een ecru, katoenen zakje.
Kleuren: Rood, Blauw, Geel, Groen, Oranje, Paars, Bruin en Zwart.

Crayon Rocks zijn gemaakt van sojabonen uit de VS en zijn gekleurd met natuurlijke minerale pigmenten uit planten. De krijtjes zijn volledig natuurlijk en niet toxisch. De kleuren van de Crayon Rocks zijn natuurlijk en levendig en kunnen in laagjes worden gebruikt, waardoor je prachtige in elkaar lopende tekeningen kunt krijten! De kleuren plakken niet op elkaar, zoals bij wascokrijtjes vaak het geval is.

 

Crayon Rocks zijn voor iedereen van kind tot volwassene. Daarnaast ook bedoeld voor kinderen en volwassenen die moeite hebben normale krijtjes in pengreep vast te houden. 
 De krijtjes versterken de spieren ter voorbereiding op het leren schrijven en zijn dus ook goed te gebruiken in voorbereidend schrijfonderwijs op school en thuis. 

Ze liggen prettig in de hand en de vorm maakt het mogelijk om met kleine vingertjes te kleuren en grote bewegingen te maken waardoor je prachtige kleurrijke beelden kunt creëren. In de VS worden de krijtjes veelvuldig gebruikt door ergotherapeuten om de fijne motoriek te ontwikkelen.

 

 Crayon Rocks is ontwikkelt door een Amerikaanse lerares Barbara Lee, die werkte met kinderen met een motorische of emotionele beperking. De krijtjes zijn geïnspireerd op Jan Olsen, OTR en het 'Handwriting without tears' programma.

 De krijtjes zijn volgens officiele richtlijnen niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar vanwege verstikkingsgevaar. Echter wij ontnemen hiermee dan de ontwikkeling van het kind, die vaak al wil kleuren vanaf 1 jaar oud. Gebruik de krijtjes daarom onder de leeftijd van 3 jaar alleen met je kind onder begeleiding en volledig toezicht.