De Gouden Poort

Beatrijs Gradenwitz
€ 19,00

Beschikbaarheid: Niet voorradig

Details

Auteurs: Beatrijs Gradenwitz, Petra Rosenberg

 

De Gouden Poort
Liedjes voor peuters en kleuters

 

Ruim 170 liedjes die gebruikt kunnen worden bij alle gelegenheden waar met kleine kinderen gezongen wordt: op basisscholen, peuterspeelzalen, in het gezin en bij instrumentale muzieklessen aan jonge kinderen. De liedjes zijn geschreven in de pentatonische toonsoort, een toonladder met maar vijf verschillende tonen. Pentatonische melodieën zijn al oeroud en men kan ze over de hele wereld vinden. geheel herziene editie.

 

excl cd's

 

2e druk | gebonden | 111 blz. | Muziek

Christofoor

 

Christofoor is opgericht in 1975 en heeft zich sindsdien gevestigd als uitgever van spiritueel georiënteerde en kwalitatief hoogwaardige boeken. Sinds 2001 voert Christofoor de imprints Indigo en Vrij Geestesleven, en beslaan deze fondsen ruim 400 leverbare titels. Elk jaar brengen ze om en nabij 30 nieuwe boeken uit; eerste drukken en herdrukken, van zowel Nederlandse als buitenlandse auteurs.

Christofoor heeft van oudsher een naam op het gebied van verhalen, sprookjes, sagen en legenden. Nog steeds vormen verhalen - al dan niet kleurrijk geïllustreerd - een groot deel van het fonds, evenals kinder- en prentenboeken. Andere pijlers van Christofoor zijn boeken omtrent religie, opvoeding en onderwijs, hobby en creativiteit en voeding.

Indigo staat voor boeken waarin persoonlijke spirituele gezichtspunten en innerlijke ontwikkeling centraal staan en actuele levensvragen en maatschappelijke thema's aan de orde komen.

Vrij Geestesleven biedt als imprint plaats aan de klassieke antroposofische werken, alsmede aan door de antroposofie geïnspireerde uitgaven. Een belangrijk deel wordt gevormd door de serie Rudolf Steiner-Werken en Voordrachten, die in samenwerking met de Stichting Rudolf Steiner Vertalingen uitgegeven wordt. Ook boeken met filosofische en kunst- en cultuurhistorische thema's zijn ondergebracht bij Vrij Geestesleven.

Het assortiment richt zich op kinderen met schrijvers als Elsa Beskow, Lidwien van Geffen, Astrid Lindgren, Sibille von Olfens, Daniele Drescher, Georg Dreissig, Ineke Verschuren en Paulien Bom.

 

Producten: Boeken

 

Materiaal: Papier.

 

Meer info: www.christofoor.nl