Presentatieplankje - Regenboog

De Noest
€ 16,50

Beschikbaarheid: Niet voorradig

Meer afbeeldingen

  • Presentatieplankje - Regenboog
  • Presentatieplankje - Regenboog

Details

Presentatieplankje met een mooie regenboogschildering. Handbeschilderd. Afmetingen: b22 x h15 x d0.6 cm

LET OP: plankje is iets anders dan op de foto. De bovenkant is hetzelfde, het onderplankje is (net als de achterkant van de regenboog) blauw (i.p.v. groen)

De Noest

De Noest ontwerpt en produceert zelf zijn producten. Ons uitgangspunt is om alleen onze eigen "De Noest" ontwerpen deels zelf te produceren en te verkopen. Een kleinschalige aanpak past ons en is voor ons beide een overzichtelijke manier van werken, waarbij wij zelf optimaal in alle facetten bij ons product, ons bedrijf en onze afnemers betrokken zijn. Zo kunnen wij de eenheid in, voelen, denken en doen het meest tot zijn recht laten komen.

Filosofie
Gelooft u in sprookjes? Kinderen wel. Het uitgangspunt bij al onze ontwerpen is de belevingswereld van het kind. Elk product is een eigen verhaaltje op zich en heeft die feeërieke en mystieke sfeer in vormgeving en kleurstelling waar kinderen nog zo gevoelig voor zijn. Een sfeer van veiligheid en geborgenheid waar je in je fantasie deel van uit kunt maken. We willen producten maken waaraan je later als volwassene nog zulke prettige herinneringen hebt, die een glimlach op je gezicht brengen. Wij streven naar tijdloze ontwerpen die op zichzelf staan ongeacht trend of mode,
waarbij materiaal, kleur en vormkeuze met elkaar in harmonie zijn


Productie en materialen

Heel veel van het productie werk gebeurt nog met de hand. Zowel het zagen als het schilderen en monteren wordt met behulp van vakkundige mensen uitgevoerd. Tevens zorgt een moderne computergestuurde freesmachine voor geheel nieuwe mogelijkheden van ontwerpen en produceren.
Alle producten worden van top kwaliteit berken multiplex gemaakt. De beitsen en lakken zijn waterdragend, gifvrij en dus volkomen veilig voor zelfs de allerkleinsten. 
Door met transparante beits te werken, blijft de houtnerf zichtbaar en kunnen we in de schildertechniek gebruik maken van overlopende kleurtinten. De gebruikte materialen vormen zo een onderdeel van het totale beeld. Hierdoor is ieder product van De Noest uniek.


We hechten grote waarde aan de duurzaamheid van onze producten. Door de jaren heen hebben we veel geleerd over de voor-en nadelen van verschillende materialen en montagetechnieken. We passen al deze kennis en ervaring toe om ervoor te zorgen dat we een product kunnen leveren dat niet alleen mooi, maar ook stevig en veilig is. Dit begint al bij het ontwerpen en eindigt met een zorgvuldige afwerking. Door de tijdloze ontwerpen en de hoogstaande kwaliteit zullen u en uw kinderen jarenlang van De Noest kunnen genieten.