Silhouet boerderij

De Noest
€ 13,75

Beschikbaarheid: Niet voorradig

Meer afbeeldingen

  • Silhouet boerderij
  • Silhouet boerderij

Details

Een vrolijk silhouet met een rustige, groene achtergrond.
De koe, het varken, de kip en het geitje mogen lekker naar buiten. Het eendje zwemt lekker in de vijver en het vogeltje drinkt mee uit de waterbak van de grote dieren, of misschien pikt ze wel een graantje mee.

Dit silhouet is niet gebonden aan een bepaald seizoen, hoewel het wel een lentefrisse/zomerse uitstraling heeft. Het silhouet is hartstikke leuk in de silhouetlamp op de kinderkamer.

Het silhouet is te gebruiken met de silhouetlamp. De lamp is apart verkrijgbaar. Het silhouet is ook los neer te zetten als decoratie.

De Noest

De Noest ontwerpt en produceert zelf zijn producten. Ons uitgangspunt is om alleen onze eigen "De Noest" ontwerpen deels zelf te produceren en te verkopen. Een kleinschalige aanpak past ons en is voor ons beide een overzichtelijke manier van werken, waarbij wij zelf optimaal in alle facetten bij ons product, ons bedrijf en onze afnemers betrokken zijn. Zo kunnen wij de eenheid in, voelen, denken en doen het meest tot zijn recht laten komen.

Filosofie
Gelooft u in sprookjes? Kinderen wel. Het uitgangspunt bij al onze ontwerpen is de belevingswereld van het kind. Elk product is een eigen verhaaltje op zich en heeft die feeërieke en mystieke sfeer in vormgeving en kleurstelling waar kinderen nog zo gevoelig voor zijn. Een sfeer van veiligheid en geborgenheid waar je in je fantasie deel van uit kunt maken. We willen producten maken waaraan je later als volwassene nog zulke prettige herinneringen hebt, die een glimlach op je gezicht brengen. Wij streven naar tijdloze ontwerpen die op zichzelf staan ongeacht trend of mode,
waarbij materiaal, kleur en vormkeuze met elkaar in harmonie zijn


Productie en materialen

Heel veel van het productie werk gebeurt nog met de hand. Zowel het zagen als het schilderen en monteren wordt met behulp van vakkundige mensen uitgevoerd. Tevens zorgt een moderne computergestuurde freesmachine voor geheel nieuwe mogelijkheden van ontwerpen en produceren.
Alle producten worden van top kwaliteit berken multiplex gemaakt. De beitsen en lakken zijn waterdragend, gifvrij en dus volkomen veilig voor zelfs de allerkleinsten. 
Door met transparante beits te werken, blijft de houtnerf zichtbaar en kunnen we in de schildertechniek gebruik maken van overlopende kleurtinten. De gebruikte materialen vormen zo een onderdeel van het totale beeld. Hierdoor is ieder product van De Noest uniek.


We hechten grote waarde aan de duurzaamheid van onze producten. Door de jaren heen hebben we veel geleerd over de voor-en nadelen van verschillende materialen en montagetechnieken. We passen al deze kennis en ervaring toe om ervoor te zorgen dat we een product kunnen leveren dat niet alleen mooi, maar ook stevig en veilig is. Dit begint al bij het ontwerpen en eindigt met een zorgvuldige afwerking. Door de tijdloze ontwerpen en de hoogstaande kwaliteit zullen u en uw kinderen jarenlang van De Noest kunnen genieten.