Standaard Grote Staande Decoratie

De Noest
€ 6,95

Beschikbaarheid: Niet voorradig

Details

Deze standaard kunt u voor alle grote raamdecoraties gebruiken. U kunt eenvoudig de decoraties eruit halen en verwisselen voor een andere.

De Noest ontwerpt en produceert zelf zijn producten. Het bedrijf hanteert een kleinschalige aanpak, waardoor ze zeer betrokken blijven bij hun producten, en hun afnemers. De liefde die in het bedrijf zit uit zich in prachtige producten.

Filosofie
Gelooft u in sprookjes? Kinderen wel. Het uitgangspunt van De Noest is de belevingswereld van het kind. Elk product is een eigen verhaaltje op zich en heeft die feeërieke en mystieke sfeer in vormgeving en kleurstelling waar kinderen nog zo gevoelig voor zijn. Een sfeer van veiligheid en geborgenheid waar je in je fantasie deel van uit kunt maken. Het zijn tijdloze ontwerpen die op zichzelf staan ongeacht trend of mode, waarbij materiaal, kleur en vormkeuze met elkaar in harmonie zijn

Productie en materialen

Heel veel van het productie werk gebeurt nog met de hand. Zowel het zagen als het schilderen en monteren wordt met behulp van vakkundige mensen uitgevoerd. Tevens zorgt een moderne computergestuurde freesmachine voor geheel nieuwe mogelijkheden van ontwerpen en produceren.
Alle producten worden van top kwaliteit berken multiplex gemaakt. De beitsen en lakken zijn waterdragend, gifvrij en dus volkomen veilig voor zelfs de allerkleinsten. 
Door met transparante beits te werken, blijft de houtnerf zichtbaar en kunnen we in de schildertechniek gebruik maken van overlopende kleurtinten. De gebruikte materialen vormen zo een onderdeel van het totale beeld. Hierdoor is ieder product van De Noest uniek.


De Noest hecht tevens grote waarde aan de duurzaamheid van hun producten. Door de jaren heen hebben ze veel geleerd over de voor-en nadelen van verschillende materialen en montagetechnieken. Ze passen al deze kennis en ervaring toe om ervoor te zorgen dat ze een product kunnen leveren dat niet alleen mooi, maar ook stevig en veilig is. Dit begint al bij het ontwerpen en eindigt met een zorgvuldige afwerking. Door de tijdloze ontwerpen en de hoogstaande kwaliteit zullen u en uw kinderen jarenlang van De Noest kunnen genieten.