Dierenavontuur - Outdoor Game Cards

€ 9,95

Beschikbaarheid: Niet voorradig

Details

Dierenavontuur is een avontuurlijk buitenspel voor kinderen vanaf 4 jaar. Je kan het spelen in een kleine of een grote groep.
Elk kind is een geheim dier. Sluip en verstop je voor de andere dieren. Werk samen met je team. Wie ontdekt als eerste de oase?

Het spel doet een beetje denken aan levend stratego, waarbij je nu niet op zoek gaat naar de vlag, maar naar een oase. Er zijn verschillende spelvarianten te spelen.

Aantal: 6 tot 34 spelers - Speelduur: 5 tot 30 minuten

Extra informatie

In een land hier ver vandaan leven dieren op de warme en droge savanne. Veel dieren leven vlak bij een oase. Een oase is een plek met water en er groeien veel bomen en planten. De groene dieren gebruiken de groene oase als drinkplaats en de rode dieren gebruiken de rode oase als drinkplaats.
Het heeft al lang niet geregend. De dieren gaan op zoek naar de andere oase. Als ze dieren met een andere kleur tegenkomen, wordt het spannend. Grotere dieren jagen kleinere dieren weg. Alleen de olifant, die jaagt wel alle dieren weg, maar is bang van de...muis! Zullen de groene dieren of de rode dieren het eerst de andere oase vinden?