Balanceerplank

Glückskäfer
€ 79,99

Beschikbaarheid: Niet voorradig

Meer afbeeldingen

  • Balanceerplank
  • Balanceerplank

Details

Super leuk balanceerspel, waar kinderen op een gecontroleerde manier hun energie op kwijt kunnen en op een leuke manier hun motoriek en evenwicht oefenen. De plank is op twee manieren te gebruiken:
Met de bolle kant met plankjes boven, zie eerste foto. Op die manier kan de balanceerplank bijvoorbeeld gebruikt worden om van een heuveltje te rennen.

Met de bolle kant op de grond, waardoor de balanceerplank verandert in een wip. Zoek je balans of wip lekker heen en weer.

Glückskäfer

 

Glückskäfer staat al meer dan 60 jaar voor een holistische ontwikkeling voor kinderen.

 

Kinderen komen met grenzeloos vertrouwen de wereld in. In de eerste zo belangrijke jaren van hun leven ontwikkelen ze spelenderwijs hun persoonlijkheid en kwaliteiten. Het prachtige speelgoed van Glückskäfer draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen door fantasiespel te stimuleren.

Er worden materialen gebruikt die mens en milieu zo min mogelijk schade aanrichten: natuurlijke materialen als hout, metaal, aardewerk, leer en textiel. Ook gedurende het productieproces wordt er alles aan gedaan het milieu op alle fronten te sparen en worden sociale werkomstandigheden juist ook voor de sociaal zwakkeren geboden.

 

Kernwoorden voor dit bedrijf dat kinderen veel geluk brengt zijn pedagogiek, holistische ontwikkeling, ecologisch, esthetisch en sociaal.

 

Producten: (buiten)speelgoed, barnstenen kettinkjes

 

Materiaal: barnsteen, hout, metaal, aardewerk, leer en textiel.

 

Certificering: Veel producten van Glückskäfer hebben een Spiel Gut onderscheiding ontvangen.