Houten strijkbout

Glückskäfer
€ 10,95

Beschikbaarheid: Op voorraad
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Details

Een eenvoudig, houten strijkijzer. Uw kind vindt het geweldig om u na te doen en om te helpen bij huishoudelijke klusjes. Uw kind kan de poppenkleertjes of de theedoeken strijken, terwijl u aan de slag gaat met de kleding en het beddengoed. Het strijkijzer is 12,5 cm lang.

Glückskäfer

 

Glückskäfer staat al meer dan 60 jaar voor een holistische ontwikkeling voor kinderen.

 

Kinderen komen met grenzeloos vertrouwen de wereld in. In de eerste zo belangrijke jaren van hun leven ontwikkelen ze spelenderwijs hun persoonlijkheid en kwaliteiten. Het prachtige speelgoed van Glückskäfer draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen door fantasiespel te stimuleren.

Er worden materialen gebruikt die mens en milieu zo min mogelijk schade aanrichten: natuurlijke materialen als hout, metaal, aardewerk, leer en textiel. Ook gedurende het productieproces wordt er alles aan gedaan het milieu op alle fronten te sparen en worden sociale werkomstandigheden juist ook voor de sociaal zwakkeren geboden.

 

Kernwoorden voor dit bedrijf dat kinderen veel geluk brengt zijn pedagogiek, holistische ontwikkeling, ecologisch, esthetisch en sociaal.

 

Producten: (buiten)speelgoed, barnstenen kettinkjes

 

Materiaal: barnsteen, hout, metaal, aardewerk, leer en textiel.

 

Certificering: Veel producten van Glückskäfer hebben een Spiel Gut onderscheiding ontvangen.