Bouwauto Kever

Grimm's
€ 27,50

Beschikbaarheid: Niet voorradig

Meer afbeeldingen

  • Bouwauto Kever
  • Bouwauto Kever
  • Bouwauto Kever
  • Bouwauto Kever
  • Bouwauto Kever

Details

De bouwset geeft de mogelijkheid om zelf de dikte en de kleur van de auto te bepalen. Het is een complete set van 5 houten Kever-figuren, 8 houten wielen en 10 houten stokjes in 5 lengte, om de auto`s in verschillende dikte te kunnen bouwen. Er wordt tevens een katoenen zakje meegeleverd.

De auto is 13,5 cm lang.

Grimm's Spiel und Holz Design

 

In deze snelle tijd waarin alles vervangen kan worden zijn steeds meer ouders op zoek naar producten voor hun kinderen die heel lang meegaan. Producten die niet onderhevig zijn aan trends en waar door hun tijdloze design kinderen heel lang plezier van hebben.

De prachtige, kleurrijke producten van Grimm's geven kinderen alle ruimte tot eigen invulling en vormgeving. De harmonieuze kleuren, het sterke en tijdloze ontwerp en het fijne materiaal dat uitnodigt tot aanraken, maken de Grimm's Spiel & Holz producten tot fantastisch speelgoed.

Grimm's speelgoed wordt in Europa vervaardigd van met name europees hout. Het wordt afgewerkt met verf en olie. De gebruikte producten voldoen ruimschoots aan de Europese Zekerheidsnorm voor Speelgoed EN 71 en de gezondheid van uw kind wordt dan ook goed gewaarborgd.

Heeft u een defect Grimm's product wat niet meer te repareren is of is er een onderdeel zoek geraakt. Geen probleem, want Grimm's heeft een hele fijne service welke het mogelijk maakt om voor een klein bedrag losse onderdelen te bestellen. Hier kunt u meer vinden over deze service.

 

Producten: Stapelspellen, puzzels, blokken, knikkerbanen, seizoenstafelproducten.

 

Materiaal: Europees elzen- beuken- ahorn- en lindehout, non-toxic verf en biologische olie.

 

Certificering: Spiel Gut

 

Meer info: www.verjaardagsring.nl, www.grimms.eu