Bouwelementen 1001 Nachten - Groot

grimm's
€ 104,95

Beschikbaarheid: Niet voorradig

Meer afbeeldingen

  • Bouwelementen 1001 Nachten - Groot
  • Bouwelementen 1001 Nachten - Groot
  • Bouwelementen 1001 Nachten - Groot
  • Bouwelementen 1001 Nachten - Groot
  • Bouwelementen 1001 Nachten - Groot
  • Bouwelementen 1001 Nachten - Groot

Details

Ervaar de wereld van 1001 nachten. Zelfs de kleintjes zullen zich al aangetrokken voelen door de prachtige kleuren en vormen. Als de kinderen groter zijn zullen ze steeds grotere gebouwen en paleizen bouwen. Prachtig te combineren met glazen steentjes, zijde, zand, en popjes.

Gemaakt van lindehout.

De bouwset bestaat uit 54 blokken in een houten frame. Het frame is 45 x 45 cm. De blokken zijn 4 cm dik.

Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.

Grimm's Spiel und Holz Design

 

In deze snelle tijd waarin alles vervangen kan worden zijn steeds meer ouders op zoek naar producten voor hun kinderen die heel lang meegaan. Producten die niet onderhevig zijn aan trends en waar door hun tijdloze design kinderen heel lang plezier van hebben.

De prachtige, kleurrijke producten van Grimm's geven kinderen alle ruimte tot eigen invulling en vormgeving. De harmonieuze kleuren, het sterke en tijdloze ontwerp en het fijne materiaal dat uitnodigt tot aanraken, maken de Grimm's Spiel & Holz producten tot fantastisch speelgoed.

Grimm's speelgoed wordt in Europa vervaardigd van met name europees hout. Het wordt afgewerkt met verf en olie. De gebruikte producten voldoen ruimschoots aan de Europese Zekerheidsnorm voor Speelgoed EN 71 en de gezondheid van uw kind wordt dan ook goed gewaarborgd.

Heeft u een defect Grimm's product wat niet meer te repareren is of is er een onderdeel zoek geraakt. Geen probleem, want Grimm's heeft een hele fijne service welke het mogelijk maakt om voor een klein bedrag losse onderdelen te bestellen. Hier kunt u meer vinden over deze service.

 

Producten: Stapelspellen, puzzels, blokken, knikkerbanen, seizoenstafelproducten.

 

Materiaal: Europees elzen- beuken ahorn en lindehout, non-toxic verf en biologische olie.

 

Certificering: Spiel Gut

 

Meer info: www.verjaardagsring.nl, www.grimms.eu