Bouwset Boogelementen

Grimm's
€ 99,95

Beschikbaarheid: Niet voorradig

Meer afbeeldingen

  • Bouwset Boogelementen
  • Bouwset Boogelementen
  • Bouwset Boogelementen
  • Bouwset Boogelementen

Details

Deze set boogelementen is mooi om paleizen en torens mee te versieren en om bruggen/bogen mee te bouwen en op die manier verbindingen te maken.
Als je de set combineert met de bouwset Regenboogcirkel, kunnen jonge kinderen al snel een kegelvormige toren bouwen van 45 cm hoog. Let op: de kegelvormige toren zoals afgebeeld bij dit product kan dus alleen in combinatie met een andere bouwset gemaakt worden!

De set bestaat uit een houten frame met 71 blokken.

Gemaakt van lindehout.

Afmetingen: de diameter van het frame is 44,5 cm. De blokjes zijn 4 cm dik.

Grimm's Spiel und Holz Design

 

In deze snelle tijd waarin alles vervangen kan worden zijn steeds meer ouders op zoek naar producten voor hun kinderen die heel lang meegaan. Producten die niet onderhevig zijn aan trends en waar door hun tijdloze design kinderen heel lang plezier van hebben.

De prachtige, kleurrijke producten van Grimm's geven kinderen alle ruimte tot eigen invulling en vormgeving. De harmonieuze kleuren, het sterke en tijdloze ontwerp en het fijne materiaal dat uitnodigt tot aanraken, maken de Grimm's Spiel & Holz producten tot fantastisch speelgoed.

Grimm's speelgoed wordt in Europa vervaardigd van met name europees hout. Het wordt afgewerkt met verf en olie. De gebruikte producten voldoen ruimschoots aan de Europese Zekerheidsnorm voor Speelgoed EN 71 en de gezondheid van uw kind wordt dan ook goed gewaarborgd.

Heeft u een defect Grimm's product wat niet meer te repareren is of is er een onderdeel zoek geraakt. Geen probleem, want Grimm's heeft een hele fijne service welke het mogelijk maakt om voor een klein bedrag losse onderdelen te bestellen. Hier kunt u meer vinden over deze service.

 

Producten: Stapelspellen, puzzels, blokken, knikkerbanen, seizoenstafelproducten.

 

Materiaal: Europees elzen- beuken- ahorn- en lindehout, non-toxic verf en biologische olie.

 

Certificering: Spiel Gut

 

Meer info: www.verjaardagsring.nl, www.grimms.eu