Cijferkaarten Uitgebreid

grimm's

Normale prijs: € 12,50

Aanbiedingsprijs: € 9,95

Beschikbaarheid: Niet voorradig

Meer afbeeldingen

  • Cijferkaarten Uitgebreid
  • Cijferkaarten Uitgebreid

Details

64 kaarten met cijfers


Dit is de basis set plus heel veel extra.


Op de verpakking is Duits geschreven niet op de kaartjes zelf.


De cijferkaarten zijn gemaakt om op een mooie en speelse manier rekenvaardigheden aan te leren. Op de kaarten staat een cijfer en dat aantal dieren, bv 3 en dan drie eekhoorntjes er bij. De cijferwereld wordt zo minder abstract en meer toegankelijk. Er kan naar de kaarten gekeken worden, maar ook mee gerekend. Daarnaast zijn het prachtige kaarten en dan ook erg leuk om ergens in huis in een kaartenstandaard of verjaardagsring te hebben staan.


Kleuters en schoolkinderen kunnen veel plezier beleven aan deze mooie kaarten.

Grimm's Spiel und Holz Design

 

In deze snelle tijd waarin alles vervangen kan worden zijn steeds meer ouders op zoek naar producten voor hun kinderen die heel lang meegaan. Producten die niet onderhevig zijn aan trends en waar door hun tijdloze design kinderen heel lang plezier van hebben.

De prachtige, kleurrijke producten van Grimm's geven kinderen alle ruimte tot eigen invulling en vormgeving. De harmonieuze kleuren, het sterke en tijdloze ontwerp en het fijne materiaal dat uitnodigt tot aanraken, maken de Grimm's Spiel & Holz producten tot fantastisch speelgoed.

Grimm's speelgoed wordt in Europa vervaardigd van met name europees hout. Het wordt afgewerkt met verf en olie. De gebruikte producten voldoen ruimschoots aan de Europese Zekerheidsnorm voor Speelgoed EN 71 en de gezondheid van uw kind wordt dan ook goed gewaarborgd.

Heeft u een defect Grimm's product wat niet meer te repareren is of is er een onderdeel zoek geraakt. Geen probleem, want Grimm's heeft een hele fijne service welke het mogelijk maakt om voor een klein bedrag losse onderdelen te bestellen. Hier kunt u meer vinden over deze service.

 

Producten: Stapelspellen, puzzels, blokken, knikkerbanen, seizoenstafelproducten.

 

Materiaal: Europees elzen- beuken- ahorn- en lindehout, non-toxic verf en biologische olie.

 

Certificering: Spiel Gut

 

Meer info: www.verjaardagsring.nl, www.grimms.eu