Element lucht / Regenboog medium

grimm's
€ 26,99

Beschikbaarheid: Op voorraad
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Meer afbeeldingen

  • Element lucht / Regenboog medium
  • Element lucht / Regenboog medium
  • Element lucht / Regenboog medium
  • Element lucht / Regenboog medium
  • Element lucht / Regenboog medium

Details

De 6-delige met de hand gemaakte medium regenboog van Grimms is veel meer dan een mooie regenboog.
Als u kinderen ziet spelen met de prachtige bogen, valt meteen op hoe oneindig veel mogelijkheden er zijn. Een moment geleden was het nog een huisje voor kleine houten figuurtjes, een wiegje voor een pop of een brug over water. Het wordt zomaar een hoge toren of een bloem, een flat of een wip. Ze geven kinderen alle ruimte tot eigen vormgeving, fantasie en creativiteit.

De diversiteit aan mogelijkheden, de harmonieuze kleuren, het sterke en tijdloze ontwerp, het fijne materiaal welke uitnodigt tot aanraken, maken het tot fantastisch speelgoed, waar kinderen heel lang en veel plezier van zullen hebben.

Met de handgemaakt van lindehout. De lengte van het grootste stuk is 17 cm.

Grimm's Spiel und Holz Design

 

In deze snelle tijd waarin alles vervangen kan worden zijn steeds meer ouders op zoek naar producten voor hun kinderen die heel lang meegaan. Producten die niet onderhevig zijn aan trends en waar door hun tijdloze design kinderen heel lang plezier van hebben.

De prachtige, kleurrijke producten van Grimm's geven kinderen alle ruimte tot eigen invulling en vormgeving. De harmonieuze kleuren, het sterke en tijdloze ontwerp en het fijne materiaal dat uitnodigt tot aanraken, maken de Grimm's Spiel & Holz producten tot fantastisch speelgoed.

Grimm's speelgoed wordt in Europa vervaardigd van met name europees hout. Het wordt afgewerkt met verf en olie. De gebruikte producten voldoen ruimschoots aan de Europese Zekerheidsnorm voor Speelgoed EN 71 en de gezondheid van uw kind wordt dan ook goed gewaarborgd.

Heeft u een defect Grimm's product wat niet meer te repareren is of is er een onderdeel zoek geraakt. Geen probleem, want Grimm's heeft een hele fijne service welke het mogelijk maakt om voor een klein bedrag losse onderdelen te bestellen. Hier kunt u meer vinden over deze service.

 

Producten: Stapelspellen, puzzels, blokken, knikkerbanen, seizoenstafelproducten.

 

Materiaal: Europees elzen- beuken- ahorn- en lindehout, non-toxic verf en biologische olie.

 

Certificering: Spiel Gut

 

Meer info: www.verjaardagsring.nl, www.grimms.eu