Massief Houten Poppenhuis - Inklapbaar

Grimm's
€ 79,95

Beschikbaarheid: Niet voorradig

Meer afbeeldingen

  • Massief Houten Poppenhuis - Inklapbaar
  • Massief Houten Poppenhuis - Inklapbaar
  • Massief Houten Poppenhuis - Inklapbaar
  • Massief Houten Poppenhuis - Inklapbaar
  • Massief Houten Poppenhuis - Inklapbaar

Details

Dit poppenhuis is prachtig in zijn eenvoud. Het straalt warmte uit. Tevens is het poppenhuis inklapbaar, wat fijn is als je weinig ruimte hebt. Het poppenhuis kan ingericht worden met de bijpassende meubeltjes van Grimms, te vinden onder poppenhuismeubeltjes.

Afmetingen: ingeklapt 22,5 cm breed en 19 cm lang / uitgeklapt 113 cm lang en 22,5 cm hoog

Het poppenhuis is van massief elzenhout. De delen zijn aan elkaar geregen met een rode veter.

Grimm's Spiel und Holz Design

 

In deze snelle tijd waarin alles vervangen kan worden zijn steeds meer ouders op zoek naar producten voor hun kinderen die heel lang meegaan. Producten die niet onderhevig zijn aan trends en waar door hun tijdloze design kinderen heel lang plezier van hebben.

De prachtige, kleurrijke producten van Grimm's geven kinderen alle ruimte tot eigen invulling en vormgeving. De harmonieuze kleuren, het sterke en tijdloze ontwerp en het fijne materiaal dat uitnodigt tot aanraken, maken de Grimm's Spiel & Holz producten tot fantastisch speelgoed.

Grimm's speelgoed wordt in Europa vervaardigd van met name europees hout. Het wordt afgewerkt met verf en olie. De gebruikte producten voldoen ruimschoots aan de Europese Zekerheidsnorm voor Speelgoed EN 71 en de gezondheid van uw kind wordt dan ook goed gewaarborgd.

Heeft u een defect Grimm's product wat niet meer te repareren is of is er een onderdeel zoek geraakt. Geen probleem, want Grimm's heeft een hele fijne service welke het mogelijk maakt om voor een klein bedrag losse onderdelen te bestellen. Hier kunt u meer vinden over deze service.

 

Producten: Stapelspellen, puzzels, blokken, knikkerbanen, seizoenstafelproducten.

 

Materiaal: Europees elzen- beuken- ahorn- en lindehout, non-toxic verf en biologische olie.

 

Certificering: Spiel Gut

 

Meer info: www.verjaardagsring.nl, www.grimms.eu