Puzzel Achthoek - Klein

Grimm's
€ 15,95

Beschikbaarheid: Niet voorradig

Meer afbeeldingen

  • Puzzel Achthoek - Klein
  • Puzzel Achthoek - Klein
  • Puzzel Achthoek - Klein
  • Puzzel Achthoek - Klein
  • Puzzel Achthoek - Klein

Details

Met deze puzzel van een achthoek verkennen kleine kinderen op speelse wijze meetkunde. Met de eenvoudige driehoeken kunnen ze geometrische vormen ontdekken.
De puzzel bestaat uit acht delen in een houten frame.

Gemaakt van lindehout.

Het frame heeft een diameter van 9 cm en de puzzelstukken hebben een dikte van 4 cm.

Vanaf 3 jaar.

Grimm's Spiel und Holz Design

 

In deze snelle tijd waarin alles vervangen kan worden zijn steeds meer ouders op zoek naar producten voor hun kinderen die heel lang meegaan. Producten die niet onderhevig zijn aan trends en waar door hun tijdloze design kinderen heel lang plezier van hebben.

De prachtige, kleurrijke producten van Grimm's geven kinderen alle ruimte tot eigen invulling en vormgeving. De harmonieuze kleuren, het sterke en tijdloze ontwerp en het fijne materiaal dat uitnodigt tot aanraken, maken de Grimm's Spiel & Holz producten tot fantastisch speelgoed.

Grimm's speelgoed wordt in Europa vervaardigd van met name europees hout. Het wordt afgewerkt met verf en olie. De gebruikte producten voldoen ruimschoots aan de Europese Zekerheidsnorm voor Speelgoed EN 71 en de gezondheid van uw kind wordt dan ook goed gewaarborgd.

Heeft u een defect Grimm's product wat niet meer te repareren is of is er een onderdeel zoek geraakt. Geen probleem, want Grimm's heeft een hele fijne service welke het mogelijk maakt om voor een klein bedrag losse onderdelen te bestellen. Hier kunt u meer vinden over deze service.

 

Producten: Stapelspellen, puzzels, blokken, knikkerbanen, seizoenstafelproducten.

 

Materiaal: Europees elzen- beuken- ahorn- en lindehout, non-toxic verf en biologische olie.

 

Certificering: Spiel Gut

 

Meer info: www.verjaardagsring.nl, www.grimms.eu