Rammelaar / Bijtring / Grijpspeelgoed Vis

Grimm's
€ 14,50

Beschikbaarheid: Op voorraad
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Meer afbeeldingen

  • Rammelaar / Bijtring / Grijpspeelgoed Vis
  • Rammelaar / Bijtring / Grijpspeelgoed Vis

Details

Een prachtige rammelaar waarbij het natuurlijke, onbewerkte materiaal wordt ervaren door de allerkleinsten. De rammelaar maakt een zacht, subtiel geluidje.
Gemaakt van elzenhout, geolied. De rammelaar is gevuld met edelsteentjes.

Als je de rammelaar aan een ketting of een (leren) veter vastmaakt, kan je kindje er altijd bij. Je maakt zo eenvoudig een activiteiten- of borstvoedingsketting.
Tevens is de rammelaar zo gemaakt dat je kleintje hem veilig kan gebruiken als bijtring.

Grimm's Spiel und Holz Design

 

In deze snelle tijd waarin alles vervangen kan worden zijn steeds meer ouders op zoek naar producten voor hun kinderen die heel lang meegaan. Producten die niet onderhevig zijn aan trends en waar door hun tijdloze design kinderen heel lang plezier van hebben.

De prachtige, kleurrijke producten van Grimm's geven kinderen alle ruimte tot eigen invulling en vormgeving. De harmonieuze kleuren, het sterke en tijdloze ontwerp en het fijne materiaal dat uitnodigt tot aanraken, maken de Grimm's Spiel & Holz producten tot fantastisch speelgoed.

Grimm's speelgoed wordt in Europa vervaardigd van met name europees hout. Het wordt afgewerkt met verf en olie. De gebruikte producten voldoen ruimschoots aan de Europese Zekerheidsnorm voor Speelgoed EN 71 en de gezondheid van uw kind wordt dan ook goed gewaarborgd.

Heeft u een defect Grimm's product wat niet meer te repareren is of is er een onderdeel zoek geraakt. Geen probleem, want Grimm's heeft een hele fijne service welke het mogelijk maakt om voor een klein bedrag losse onderdelen te bestellen. Hier kunt u meer vinden over deze service.

 

Producten: Stapelspellen, puzzels, blokken, knikkerbanen, seizoenstafelproducten.

 

Materiaal: Europees elzen- beuken- ahorn- en lindehout, non-toxic verf en biologische olie.

 

Certificering: Spiel Gut

 

Meer info: www.verjaardagsring.nl, www.grimms.eu