Regenboog - Klein - Monochroom

Grimm's
€ 13,95

Beschikbaarheid: Op voorraad
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Meer afbeeldingen

  • Regenboog - Klein - Monochroom
  • Regenboog - Klein - Monochroom
  • Regenboog - Klein - Monochroom
  • Regenboog - Klein - Monochroom
  • Regenboog - Klein - Monochroom

Details

Een lief klein regenboogje waar heel fijn mee gespeeld kan worden. De bogen kunnen opgestapeld worden en weer in elkaar gezet worden, je kan er een knikkerspel mee uitzetten, of de bogen veranderen in muizenholletjes of een schommelwiegje voor een popje. Laat je verrassen door de fantasie van je kind. De kleine regenboog is heel leuk in combinatie met de grotere regenbogen en de andere elementen.

Deze zwart-witte uitvoering is speciaal ontwikkelt voor kinderen met een visuele beperking en voor volwassenen die meer van een strakker design houden. Handgemaakt van lindehout, afgewerkt met een niet-giftige, plantaardige olie. Je ziet de houtstructuur nog door de verf heen.

Het grootste stuk is 10,5 cm lang.

FSC-keurmerk

Grimm's Spiel und Holz Design

 

In deze snelle tijd waarin alles vervangen kan worden zijn steeds meer ouders op zoek naar producten voor hun kinderen die heel lang meegaan. Producten die niet onderhevig zijn aan trends en waar door hun tijdloze design kinderen heel lang plezier van hebben.

De prachtige, kleurrijke producten van Grimm's geven kinderen alle ruimte tot eigen invulling en vormgeving. De harmonieuze kleuren, het sterke en tijdloze ontwerp en het fijne materiaal dat uitnodigt tot aanraken, maken de Grimm's Spiel & Holz producten tot fantastisch speelgoed.

Grimm's speelgoed wordt in Europa vervaardigd van met name europees hout. Het wordt afgewerkt met verf en olie. De gebruikte producten voldoen ruimschoots aan de Europese Zekerheidsnorm voor Speelgoed EN 71 en de gezondheid van uw kind wordt dan ook goed gewaarborgd.

Heeft u een defect Grimm's product wat niet meer te repareren is of is er een onderdeel zoek geraakt. Geen probleem, want Grimm's heeft een hele fijne service welke het mogelijk maakt om voor een klein bedrag losse onderdelen te bestellen. Hier kunt u meer vinden over deze service.

 

Producten: Stapelspellen, puzzels, blokken, knikkerbanen, seizoenstafelproducten.

 

Materiaal: Europees elzen- beuken- ahorn- en lindehout, non-toxic verf en biologische olie.

 

Certificering: Spiel Gut

 

Meer info: www.verjaardagsring.nl, www.grimms.eu