Stapelblokken Vierkant - Groot

grimm's
€ 55,00

Beschikbaarheid: Niet voorradig

Meer afbeeldingen

  • Stapelblokken Vierkant - Groot
  • Stapelblokken Vierkant - Groot
  • Stapelblokken Vierkant - Groot

Details

Stapelblokken zijn leuk, omdat er op verschillende manieren mee te spelen is. Je kan natuurlijk een blokkentoren maken en de toren weer in elkaar zetten. Je kan ook de blokken sorteren van klein naar groot, of de blokken met een open kant zichtbaar opstapelen zodat het een autogarage wordt of een dierenflat. Laat je verrassen door het spel van kinderen. De stapelblokken blijven heel lang leuk, het spel verandert mee met de kinderen die ouder worden.
De stapelblokken hebben aantrekkelijke kleuren die uitnodigen tot spel.

De blokken zijn gemaakt van multiplex.

Afmeringen: het grootste blok is 15 cm breed

Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar

Grimm's Spiel und Holz Design

 

In deze snelle tijd waarin alles vervangen kan worden zijn steeds meer ouders op zoek naar producten voor hun kinderen die heel lang meegaan. Producten die niet onderhevig zijn aan trends en waar door hun tijdloze design kinderen heel lang plezier van hebben.

De prachtige, kleurrijke producten van Grimm's geven kinderen alle ruimte tot eigen invulling en vormgeving. De harmonieuze kleuren, het sterke en tijdloze ontwerp en het fijne materiaal dat uitnodigt tot aanraken, maken de Grimm's Spiel & Holz producten tot fantastisch speelgoed.

Grimm's speelgoed wordt in Europa vervaardigd van met name europees hout. Het wordt afgewerkt met verf en olie. De gebruikte producten voldoen ruimschoots aan de Europese Zekerheidsnorm voor Speelgoed EN 71 en de gezondheid van uw kind wordt dan ook goed gewaarborgd.

Heeft u een defect Grimm's product wat niet meer te repareren is of is er een onderdeel zoek geraakt. Geen probleem, want Grimm's heeft een hele fijne service welke het mogelijk maakt om voor een klein bedrag losse onderdelen te bestellen. Hier kunt u meer vinden over deze service.

 

Producten: Stapelspellen, puzzels, blokken, knikkerbanen, seizoenstafelproducten.

 

Materiaal: Europees elzen- beuken- ahorn- en lindehout, non-toxic verf en biologische olie.

 

Certificering: Spiel Gut

 

Meer info: www.verjaardagsring.nl, www.grimms.eu