Stapeltoren - Klein - Monochroom

Grimm's
€ 12,95

Beschikbaarheid: Niet voorradig

Meer afbeeldingen

  • Stapeltoren - Klein - Monochroom
  • Stapeltoren - Klein - Monochroom
  • Stapeltoren - Klein - Monochroom

Details

Een stapeltoren, bestaande uit vijf losse schijven. Door de te spelen met de stapeltoren wordt de fijne motoriek gestimuleerd.

De schijven zijn gemaakt van beukenhout.

De toren is 12 cm hoog.

Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

Let op: zet altijd het afdekdopje erop als er niet mee gespeeld wordt, om te voorkomen dat iemand zich aan de staaf bezeert.

FSC-keurmerk

Grimm's Spiel und Holz Design

 

In deze snelle tijd waarin alles vervangen kan worden zijn steeds meer ouders op zoek naar producten voor hun kinderen die heel lang meegaan. Producten die niet onderhevig zijn aan trends en waar door hun tijdloze design kinderen heel lang plezier van hebben.

De prachtige, kleurrijke producten van Grimm's geven kinderen alle ruimte tot eigen invulling en vormgeving. De harmonieuze kleuren, het sterke en tijdloze ontwerp en het fijne materiaal dat uitnodigt tot aanraken, maken de Grimm's Spiel & Holz producten tot fantastisch speelgoed.

Grimm's speelgoed wordt in Europa vervaardigd van met name europees hout. Het wordt afgewerkt met verf en olie. De gebruikte producten voldoen ruimschoots aan de Europese Zekerheidsnorm voor Speelgoed EN 71 en de gezondheid van uw kind wordt dan ook goed gewaarborgd.

Heeft u een defect Grimm's product wat niet meer te repareren is of is er een onderdeel zoek geraakt. Geen probleem, want Grimm's heeft een hele fijne service welke het mogelijk maakt om voor een klein bedrag losse onderdelen te bestellen. Hier kunt u meer vinden over deze service.

 

Producten: Stapelspellen, puzzels, blokken, knikkerbanen, seizoenstafelproducten.

 

Materiaal: Europees elzen- beuken- ahorn- en lindehout, non-toxic verf en biologische olie.

 

Certificering: Spiel Gut

 

Meer info: www.verjaardagsring.nl, www.grimms.eu