Verjaardagsring Naturel

Grimm's
€ 15,95

Beschikbaarheid: Op voorraad
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Meer afbeeldingen

  • Verjaardagsring Naturel
  • Verjaardagsring Naturel

Details

Deze mooie jaarring is prachtig te gebruiken voor verjaardagstafels, als versiering in de vensterbank of op de seizoenstafel. Je kan de ring versieren met de stekers uit het assortiment van Grimm´s. Tevens zijn er kaarsen, kaarthouders en vaasstekers beschikbaar. Je kan de jaarring versieren zodat hij past bij alle gelegenheden en zodat hij helemaal naar jouw smaak is. Daarnaast kan je de jaarring combineren met de andere figuren en kaarsenhouders van bijvoorbeeld Grimms en Glueckskäfer.
Deze prachtige naturel jaarring is gemaakt van lindehout. De doorsnee is 23 cm. De ring bestaat uit vier delen, met in elk deel 3 gaatjes. Doordat de ring uit vier delen bestaat is hij ook goed te gebruiken als adventsring.


Niet geschikt om mee te spelen!

Extra informatie

Brandende kaarsen

 

Het huis is versierd met slingers en ballonnen. Op tafel staat een prachtige ring met brandende kaarsjes, een cijfer, een vaasje en figuurtjes die met zorg zijn uitgezocht om de verjaardag van dit kindje te vieren. Een stralend gezicht en betoverde ogen die alles in zich opnemen en dan: een wens bij het uitblazen van de kaarsen!

 

Kaarsen symboliseren vuur, warmte, leven. We steken ze aan om het donker te verdrijven en bijzondere momenten te eren. We blazen ze uit om een wens te mogen doen; voor kinderen en volwassenen een betoverende traditie. Kinderen zijn gek op rituelen, ze geven houvast op spannende momenten. Een verjaardagsring komt, net als de slingers, alleen op bijzondere en spannende momenten uit de kast: dan wordt hij met zorg versierd en afgestemd op de jarige of het bijzondere bezoek. Een kaarsenring is nooit hetzelfde: u kiest voor meer of minder kaarsen, stekers, een kaart of een vaasje: voor een gekleurde variant of een naturel ring. Dat maakt de mogelijkheden eindeloos: terwijl u een basisring gekocht hebt, kunt u voor iedere gelegenheid varieren. Ieder kind heeft zo zijn unieke feestdecoratie op zijn feestelijke dag. Tijdens een dinertje op een ander moment zullen uw gasten door dezelfde ring verrast zijn als u de losse delen gebruikt als persoonlijke kaarsenstandaard bij elk bord! En ook als een seizoenstafereeltje of als een onderdeel van de grote seizoenstafel is de ring een prachtige decoratie.

 

Uw eigen ring

 

De verjaardagsringen die wij verkopen zijn van de merken Grimm's en Kathe Kruse. Ze hebben verschillende vormen en kleuren en varieren van eenvoudige houtkleurige ringen, tot bontgekleurde spiraalvormen, bloemen en slakken. Ook de stekers zijn divers: naast eenvoudige en versierde cijfers zijn er vele figuren: clowns, zeemeerminnen, molentjes, huisjes, bloemen en diertjes. Een steker in de vorm van een vaasje biedt de mogelijkheid bloempjes toe te voegen en een kaartenhoudertje maakt het mogelijk een verjaardagskaart of foto op de ring te zetten. Kaarsjes kunnen met behulp van kaarsenhouders veilig in de houten ringen gestoken worden. Binnen in de ring kan het nog geheel nog persoonlijker gemaakt worden door bijvoorbeeld wat schatten uit de natuur toe te voegen, zoals schelpen, steentjes of veertjes. Ook houten Ostheimerfiguurtjes passen er prachtig bij en kunnen bijvoorbeeld het karakter van de jarige of het seizoen symboliseren. De voorbereiding van de ring zal u voor iedere gelegenheid veel plezier verschaffen en de bewondering van uw kind zal u belonen.

 

Een fijne bijkomstigheid van een kaarsenring is dat de basisring relatief weinig kost en dat u stekers en kaarsenhouders los aan kunt schaffen. De ring kan op deze manier ook "groeien". Ieder jaar een nieuw stekertje is een cadeautje op zich om naar uit te kijken.

 

En de taart dan?

 

Het uitblazen van kaarsjes hoort traditioneel bij de verjaardagstaart. Tegenwoordig is het echter maar zelden dat alle visite op hetzelfde moment komt en het opnieuw aansteken van kaarsen op een half aangesneden taart is toch wat weinig magisch. Bovendien, in een tijd waarin we bewuster met voeding omgaan, eet lang niet iedereen taart en geven veel ouders hun kinderen liever een gezonde versnapering. De kaarsenring kan gemakkelijk opnieuw aangestoken worden en ziet er altijd feestelijk uit. Ook als de traktatie opgesnoept is, blijft er een mooie decoratie op tafel.

 

Feest!

 

De verjaardagsring maakt iedere viering bijzonder: natuurlijk gebruik je hem op verjaardagen, maar hij kan ook een mooi middelpunt vormen bij een gezellig etentje, of bij de viering van de jaarfeesten of de seizoenen. Met behulp van de verschillende stekers kan steeds een ander thema aan bod komen en kan iedereen zijn eigen stijl aan de ring geven. De verschillende vormen maken de mogelijkheden eindeloos. Ringen kunnen bijvoorbeeld ook als slinger neergezet worden op een feestelijke ontbijttafel en de bloemblaadjes kunnen verdeeld worden over de gasten bij een etentje, zodat iedereen zijn eigen kaarsje bij het bord heeft. Ook op de seizoenstafel kan de kaarsenring een mooi plekje krijgen. De spiraalvorm kan in de advent gebruikt worden om langzaam naar het kerstfeest toe te groeien door iedere dag een extra kaars aan te steken en hetzelfde idee kan uitgevoerd worden met de slak bij het aftellen naar een verjaardag. U en uw kinderen zullen jarenlang plezier hebben van de rituelen die u zelf zult ontwikkelen.

Grimm's Spiel und Holz Design

 

In deze snelle tijd waarin alles vervangen kan worden zijn steeds meer ouders op zoek naar producten voor hun kinderen die heel lang meegaan. Producten die niet onderhevig zijn aan trends en waar door hun tijdloze design kinderen heel lang plezier van hebben.

De prachtige, kleurrijke producten van Grimm's geven kinderen alle ruimte tot eigen invulling en vormgeving. De harmonieuze kleuren, het sterke en tijdloze ontwerp en het fijne materiaal dat uitnodigt tot aanraken, maken de Grimm's Spiel & Holz producten tot fantastisch speelgoed.

Grimm's speelgoed wordt in Europa vervaardigd van met name europees hout. Het wordt afgewerkt met verf en olie. De gebruikte producten voldoen ruimschoots aan de Europese Zekerheidsnorm voor Speelgoed EN 71 en de gezondheid van uw kind wordt dan ook goed gewaarborgd.

Heeft u een defect Grimm's product wat niet meer te repareren is of is er een onderdeel zoek geraakt. Geen probleem, want Grimm's heeft een hele fijne service welke het mogelijk maakt om voor een klein bedrag losse onderdelen te bestellen. Hier kunt u meer vinden over deze service.

 

Producten: Stapelspellen, puzzels, blokken, knikkerbanen, seizoenstafelproducten.

 

Materiaal: Europees elze- en lindehout, non-toxic verf en biologische olie.

 

Certificering: Spiel Gut

 

Meer info: www.verjaardagsring.nl, www.grimms.eu