Jaarwiel - Maanden van het Jaar

€ 39,95

Beschikbaarheid: Niet voorradig

Meer afbeeldingen

  • Jaarwiel - Maanden van het Jaar
  • Jaarwiel - Maanden van het Jaar

Details

Ons prachtige houten wiel van het jaar toont alle maanden en de schoonheid van de seizoenen naarmate het jaar verstrijkt. De afbeelding bevat veel traditionele festivals, dieren, wilde planten en bloemen. Dit wiel maakt deel uit van de eeuwigdurende kalender die kan worden gemaakt door het binnenste “dagen”-wiel en het buitenste “datums”-wiel te kopen. Als alternatief kan het worden gebruikt als tafelcentrum of centrum voor speciale dagvieringen.

We zijn allemaal met elkaar verbonden, door onze diverse religies – van oud tot modern, talen en culturen weven een gemeenschappelijke draad: verenigd en verbonden door onze gemeenschappelijke geboorteplaats. We zijn allemaal mensen. We zien allemaal strenge winters en glorieuze lentes, speelse zomers en reflecterende herfsten. Het vieren van het draaien van het wiel en de wisseling van de seizoenen is een bijzonder mooie manier om onszelf te vernieuwen en op te frissen. Bouwen aan nieuwe tradities met onze families en sterke ritmes voor onze kinderen.

Het wiel van het jaar wordt geleverd met een eiken dop in het midden, hij zit in een gat van 5 mm, je kunt de dop erin laten als je het wiel op een natuurtafel of op een standaard gebruikt: of haal hem eruit en steek een kaars aan in het midden als prachtig middelpunt op een eettafel. Of als u later het wiel in de eeuwigdurende kalender wilt veranderen, kunt u de add-on-kit kopen.

296 mm diameter x 9 mm – Gemaakt op 9 mm ongecoat PEFC Garnica multiplex, met inkt zonder VOC’s, formaldehydevrij, geen zware metalen. Het hout, de papieren verpakking en de mentale bevestigingen zijn stuk voor stuk recyclebaar. 100% plasticvrij. De verpakking is gemaakt van gerecycled karton. Gemaakt in GB