Handpop Grietje

Käthe Kruse

€ 15,00

Beschikbaarheid: Niet voorradig

Details

Deze lieve Grietje-pop heeft een mooie houten hoofdje. De pop is 30 cm.

Samen met broer Hans en de Heks, kan je er een mooi poppenkastverhaal van maken.

Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar!

Dit kleine, meer dan 100 jaar bestaande bedrijf maakt de meest prachtige met de handgemaakte poppen en speelgoed voor kinderen. Ze staan voor vertrouwen en veiligheid. Alle poppen en het speelgoed zijn gemaakt van met zorg uitgezochte, kindvriendelijke materialen en gemaakt met grote zorg en naar hoge veiligheid standaards. De poppen en het speelgoed worden met de handgemaakt in Europa en op ecologische en sociale verantwoorde wijze geproduceerd.

Käthe Kruse staat voor de leeftijd gepaste ontwikkeling van het kind. De poppen en het speelgoed zijn gemaakt om de behoeften van kinderen te vervullen en helpen om creativiteit, taal, fantasie en gevoelens te stimuleren. De poppen van Käthe Kruse zijn vrienden voor het leven en geven een gevoel van warmte, liefde en vertrouwen.

Materiaal: textiel, hout Certificering: Käthe Kruse heeft de ASTM standaard voor veiligheid. Een KBA KBT en Bioland certificering voor de biologische materialen van de biologische lijn.

Gecertificeerd: Waldorf toys manufacturer. Bekroond met de Bundesverband Kunsthandwerke award. Veel poppen dragen een Spiel Gut onderscheiding.