Driewieler - Met Thermo-Elektrische Aandrijving - Bouwset

Kraul
€ 35,00

Beschikbaarheid: Niet voorradig

Meer afbeeldingen

  • Driewieler - Met Thermo-Elektrische Aandrijving - Bouwset
  • Driewieler - Met Thermo-Elektrische Aandrijving - Bouwset

Details

De warmte van een theelicht is genoeg om deze driewieler aan te drijven.
Doe een laagje koud water in het bakje en een paar minuten nadat je de kaars hebt aangestoken, scheurt de auto er vandoor. Het temperatuurverschil van het koude water en de warmte die de vlam afgeeft, brengt de auto in beweging.
De auto rijdt rondjes, de draaicirkel is in grootte aan te passen.

Alle benodigde onderdelen zitten in de set. De driewieler kan je in elkaar zetten met gereedschap wat iedereen in huis heeft.

Vanwege het gebruik van vuur en het feit dat dit vuur zich beweegt door de ruimte, is de set niet geschikt voor kinderen onder de 14 jaar.

Let op: Gebruik nooit zonder koud water.

Kraul

 

Kind durven zijn.

Spelen met groot enthousiasme. Kraul wil schoolkinderen graag inspireren, door een speelse benadering van de natuur en technologie. Kraul laat met het speelgoed op een prachtige manier natuurlijke verschijnselen en de krachten van de aarde, water, lucht en vuur voorbij komen. Een mooi thema wat kinderen aanspreekt en enorm leerzaam is.

Plezier in het spelen, observeren en experimenteren zijn belangrijk voor Kraul. Het speelgoed wordt geleverd als set met gedetailleerde instructies. Het materiaal dat ze gebruiken is grotendeels van onbehandeld lokaal hout: grenen, es, populier en beuk. Uitbreidingen en reparaties kunnen zelf worden uitgevoerd met eenvoudige hulpmiddelen maar ook zijn er reserveonderdelen te verkrijgen.

Spelen met Kraul vereist vaardigheid en bevordert de fantasie. Hulp van elkaar en begeleiding van volwassenen zijn soms nodig. Belangrijke kenmerken van Kraul zijn de onafgewerkte producten, klaar om iets te worden in het spel en mee te spelen in de verbeelding van kinderen.

 

Veel producten van Kraul zijn Spiel Gut gecertificeerd. Spiel Gut is een zelfstandige organisatie die de kwaliteit en het duurzame aspect van educatief speelgoed beoordeeld.

 

Producten: experimenteel speelgoed, spellen.

 

Materiaal: hout, metaal, glas, katoen

 

Certificering: Spiel Gut.

 

Meer info: www.spielzeug-kraul.de