Grote Gondel - Eenvoudige Set

kraul
€ 23,95

Beschikbaarheid: Niet voorradig

Details

Met deze bouwset kan je een houten gondel in elkaar zetten. Alle benodigdheden zitten in het doosje, inclusief lijm.
Tevens is er touw meegeleverd waarmee een eenvoudige gondelbaan is te maken.
De eenvoudige gondelbaan is uit te breiden met de station en spil set en met de steunpalen.

Om mee te spelen geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Vanaf 10 jaar is het een leuk pakket om zelf in elkaar te zetten.
Taal: Engels, Duits en Frans

Spiel Gut onderscheiding

Kraul

 

Kind durven zijn.

Spelen met groot enthousiasme. Kraul wil schoolkinderen graag inspireren, door een speelse benadering van de natuur en technologie. Kraul laat met het speelgoed op een prachtige manier natuurlijke verschijnselen en de krachten van de aarde, water, lucht en vuur voorbij komen. Een mooi thema wat kinderen aanspreekt en enorm leerzaam is.

Plezier in het spelen, observeren en experimenteren zijn belangrijk voor Kraul. Het speelgoed wordt geleverd als set met gedetailleerde instructies. Het materiaal dat ze gebruiken is grotendeels van onbehandeld lokaal hout: grenen, es, populier en beuk. Uitbreidingen en reparaties kunnen zelf worden uitgevoerd met eenvoudige hulpmiddelen maar ook zijn er reserveonderdelen te verkrijgen.

Spelen met Kraul vereist vaardigheid en bevordert de fantasie. Hulp van elkaar en begeleiding van volwassenen zijn soms nodig. Belangrijke kenmerken van Kraul zijn de onafgewerkte producten, klaar om iets te worden in het spel en mee te spelen in de verbeelding van kinderen.

 

Veel producten van Kraul zijn Spiel Gut gecertificeerd. Spiel Gut is een zelfstandige organisatie die de kwaliteit en het duurzame aspect van educatief speelgoed beoordeeld.

 

Producten: experimenteel speelgoed, spellen.

 

Materiaal: hout, metaal, glas, katoen

 

Certificering: Spiel Gut.

 

Meer info: www.spielzeug-kraul.de