Grote Gondel - Uitbreiding Station & Spil Set

Kraul
€ 25,95

Beschikbaarheid: Niet voorradig

Details

Twee verschillende toevoegingen voor de Grote Gondel, de spil en een station. De spil is geschikt voor 1 gondel en het station voor 2 gondels.
Bij de spil zitten de touwen van de gondel bij elkaar. Een klem op het wiel maakt het mogelijk om de gondel om deze op een plek te houden.
Met dezelfde materialen kan het station gemaakt worden.
Het station dient aan de hoge kant vast gemaakt te worden om het heen en weer pendelen van 2 gondels te bewerkstelligen. Deze set is een uitbreiding op de basisset voor grote gondels en kan niet op zichzelf gebruikt worden om een baan te bouwen.
Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar (in elkaar te zetten door kinderen vanaf 10 jaar)
Afm: 20x18cm

Spiel Gut onderscheiding Taal: Duits

Kraul

 

Kind durven zijn.

Spelen met groot enthousiasme. Kraul wil schoolkinderen graag inspireren, door een speelse benadering van de natuur en technologie. Kraul laat met het speelgoed op een prachtige manier natuurlijke verschijnselen en de krachten van de aarde, water, lucht en vuur voorbij komen. Een mooi thema wat kinderen aanspreekt en enorm leerzaam is.

Plezier in het spelen, observeren en experimenteren zijn belangrijk voor Kraul. Het speelgoed wordt geleverd als set met gedetailleerde instructies. Het materiaal dat ze gebruiken is grotendeels van onbehandeld lokaal hout: grenen, es, populier en beuk. Uitbreidingen en reparaties kunnen zelf worden uitgevoerd met eenvoudige hulpmiddelen maar ook zijn er reserveonderdelen te verkrijgen.

Spelen met Kraul vereist vaardigheid en bevordert de fantasie. Hulp van elkaar en begeleiding van volwassenen zijn soms nodig. Belangrijke kenmerken van Kraul zijn de onafgewerkte producten, klaar om iets te worden in het spel en mee te spelen in de verbeelding van kinderen.

 

Veel producten van Kraul zijn Spiel Gut gecertificeerd. Spiel Gut is een zelfstandige organisatie die de kwaliteit en het duurzame aspect van educatief speelgoed beoordeeld.

 

Producten: experimenteel speelgoed, spellen.

 

Materiaal: hout, metaal, glas, katoen

 

Certificering: Spiel Gut.

 

Meer info: www.spielzeug-kraul.de