Magneetauto

Kraul
€ 6,95

Beschikbaarheid: Op voorraad
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Meer afbeeldingen

  • Magneetauto
  • Magneetauto

Details

Met deze set maak je een autootje van papier. Zodra het autootje is uitgeknipt en aan elkaar gelijmd is, is de auto klaar om te rijden. In het doosje maak je een kleine weg waar de auto overheen kan rijden. Met de magneet bestuur je de auto.

De afmetingen van het doosje zijn: 15,7 x 11,5 x 3 cm.
Geschikt om mee te spelen vanaf 8 jaar. Bij kinderen onder de 8 jaar dienst een volwassene toezicht te houden, in verband met inslikgevaar. Magneten kunnen inwendig veel schade toebrengen wanneer ze worden ingeslikt.

Inhoud pakket: 1 staafmagneet, 3 stalen knikkers, 3 kartonnen kokers, een knutselvel voor de auto en een autoweg om de auto over te laten rijden.

Let op: de beschrijving is in het Engels, Duits en Frans. Niet in het Nederlands.

Kraul

 

Kind durven zijn.

Spelen met groot enthousiasme. Kraul wil schoolkinderen graag inspireren, door een speelse benadering van de natuur en technologie. Kraul laat met het speelgoed op een prachtige manier natuurlijke verschijnselen en de krachten van de aarde, water, lucht en vuur voorbij komen. Een mooi thema wat kinderen aanspreekt en enorm leerzaam is.

Plezier in het spelen, observeren en experimenteren zijn belangrijk voor Kraul. Het speelgoed wordt geleverd als set met gedetailleerde instructies. Het materiaal dat ze gebruiken is grotendeels van onbehandeld lokaal hout: grenen, es, populier en beuk. Uitbreidingen en reparaties kunnen zelf worden uitgevoerd met eenvoudige hulpmiddelen maar ook zijn er reserveonderdelen te verkrijgen.

Spelen met Kraul vereist vaardigheid en bevordert de fantasie. Hulp van elkaar en begeleiding van volwassenen zijn soms nodig. Belangrijke kenmerken van Kraul zijn de onafgewerkte producten, klaar om iets te worden in het spel en mee te spelen in de verbeelding van kinderen.

 

Veel producten van Kraul zijn Spiel Gut gecertificeerd. Spiel Gut is een zelfstandige organisatie die de kwaliteit en het duurzame aspect van educatief speelgoed beoordeeld.

 

Producten: experimenteel speelgoed, spellen.

 

Materiaal: hout, metaal, glas, katoen

 

Certificering: Spiel Gut.

 

Meer info: www.spielzeug-kraul.de