Mini Kabelbaan - Complete Bouwset

Kraul
€ 27,95

Beschikbaarheid: Niet voorradig

Details

De bouwset bevat 2 gondels en een station voor pendelverkeer, incl 2 x 5 meter touw.
De twee gondels zijn verbonden met een touw. Een stukje hout of een steen in het bovenste gondeltje zorgt ervoor dat het bovenste gondeltje naar beneden gaat en het lager gelegen gondeltje naar boven.

Geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar, om mee te spelen en om samen in elkaar te zetten.

Taal: Duits, Engels en Frans

Niet geschikt voor kinderen onder drie jaar. De set bevat kleine onderdelen die ingeslikt kunnen worden.

Kraul

 

Kind durven zijn.

Spelen met groot enthousiasme. Kraul wil schoolkinderen graag inspireren, door een speelse benadering van de natuur en technologie. Kraul laat met het speelgoed op een prachtige manier natuurlijke verschijnselen en de krachten van de aarde, water, lucht en vuur voorbij komen. Een mooi thema wat kinderen aanspreekt en enorm leerzaam is.

Plezier in het spelen, observeren en experimenteren zijn belangrijk voor Kraul. Het speelgoed wordt geleverd als set met gedetailleerde instructies. Het materiaal dat ze gebruiken is grotendeels van onbehandeld lokaal hout: grenen, es, populier en beuk. Uitbreidingen en reparaties kunnen zelf worden uitgevoerd met eenvoudige hulpmiddelen maar ook zijn er reserveonderdelen te verkrijgen.

Spelen met Kraul vereist vaardigheid en bevordert de fantasie. Hulp van elkaar en begeleiding van volwassenen zijn soms nodig. Belangrijke kenmerken van Kraul zijn de onafgewerkte producten, klaar om iets te worden in het spel en mee te spelen in de verbeelding van kinderen.

 

Veel producten van Kraul zijn Spiel Gut gecertificeerd. Spiel Gut is een zelfstandige organisatie die de kwaliteit en het duurzame aspect van educatief speelgoed beoordeeld.

 

Producten: experimenteel speelgoed, spellen.

 

Materiaal: hout, metaal, glas, katoen

 

Certificering: Spiel Gut.

 

Meer info: www.spielzeug-kraul.de