Super Bamboe Libelle - een kleine helikopter voor buiten

Kraul
€ 18,95

Beschikbaarheid: Op voorraad
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Meer afbeeldingen

  • Super Bamboe Libelle - een kleine helikopter voor buiten
  • Super Bamboe Libelle - een kleine helikopter voor buiten

Details

Om de libelle te laten vliegen, moet er aan een touwtje getrokken worden. Dan vliegt alleen de propeller omhoog.
Je neemt de houder in je hand, en wikkelt het touwtje om het stokje. De propeller leg je op het stokje. Vervolgens trek je aan het touwtje, waardoor het stokje ronddraait en door de snelheid van de beweging vliegt de propeller weg. Pas op dat de omgeving een beetje vrij is, want de propeller heeft een flinke vaart.
Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

De beschrijving is in het Engels, Duits en Frans. Niet in het Nederlands.

Kraul

 

Kind durven zijn.

Spelen met groot enthousiasme. Kraul wil schoolkinderen graag inspireren, door een speelse benadering van de natuur en technologie. Kraul laat met het speelgoed op een prachtige manier natuurlijke verschijnselen en de krachten van de aarde, water, lucht en vuur voorbij komen. Een mooi thema wat kinderen aanspreekt en enorm leerzaam is.

Plezier in het spelen, observeren en experimenteren zijn belangrijk voor Kraul. Het speelgoed wordt geleverd als set met gedetailleerde instructies. Het materiaal dat ze gebruiken is grotendeels van onbehandeld lokaal hout: grenen, es, populier en beuk. Uitbreidingen en reparaties kunnen zelf worden uitgevoerd met eenvoudige hulpmiddelen maar ook zijn er reserveonderdelen te verkrijgen.

Spelen met Kraul vereist vaardigheid en bevordert de fantasie. Hulp van elkaar en begeleiding van volwassenen zijn soms nodig. Belangrijke kenmerken van Kraul zijn de onafgewerkte producten, klaar om iets te worden in het spel en mee te spelen in de verbeelding van kinderen.

 

Veel producten van Kraul zijn Spiel Gut gecertificeerd. Spiel Gut is een zelfstandige organisatie die de kwaliteit en het duurzame aspect van educatief speelgoed beoordeeld.

 

Producten: experimenteel speelgoed, spellen.

 

Materiaal: hout, metaal, glas, katoen

 

Certificering: Spiel Gut.

 

Meer info: www.spielzeug-kraul.de