Hangnest - Joki Froggy - Groen

La Siesta
€ 129,95

Beschikbaarheid: Niet voorradig

Meer afbeeldingen

  • Hangnest - Joki Froggy - Groen
  • Hangnest - Joki Froggy - Groen

Details

Een Joki is voor kinderen een fijne plek om zich terug te trekken, een ideale hangplek voor kinderen om te lezen, stil te zijn en na te denken of eventjes in slaap te vallen. Joki hangnesten zijn gemaakt van hoogwaardig biologisch katoen (GOTS). De Joki heeft zachte gestoffeerde randen om slijtage tegen te gaan, maar die ook grip bieden om fijnte kunnen in- en uitstappen.

De gepatenteerde en kindvriendelijke bevestiging is geheel inclusief, biedt optimale veiligheid en wordt geleverd met alle benodigdheden.

Makkelijk te monteren, makkelijk op te hangen en op te bergen en natuurlijk ook om schoon te houden.

De meedraaiende veiligheidsschakel SmartSwivel voorkomt dat de Joki indraait, en zorgt daarmee niet alleen voor extra veiligheid, maar garandeert ook dat het product lang meegaat. Met de SmartSwivel is de nieuwe Joki bovendien gemakkelijk op te bergen en is de hoogte in te stellen met slechts één enkele handeling.

Deze Joki voor binnen en buiten heeft zachte gestoffeerde randen van GOTS biologisch katoen die slijtage verminderen maar ook een fijne grip bieden.

Breedte van het zitoppervlak: 70 cm |Totale hoogte: 150 cm |Minimaal vereiste hoogte: 200 cm | Belastbaarheid: 80 kg |Touwlengte: 300 cm

Land van productie: India

Materiaalbeschrijving: 100% biologisch katoen (GOTS) | kussen: 100% polyesterLeeftijd aanbeveling: 3-12 jaar

Voor het ophangen van een Joki is een hoogte van 200 centimeter nodig. Als het ophangpunt zich op een hogere plaats bevindt, dan kan de Joki met een touw verlengd worden. Voor het ophangen van een Joki heeft u een ophangpunt nodig, dat zich aan het plafond, een tak of een balk bevindt. Een Joki heeft weinig plaats nodig en vindt ook in de kleinste kinderkamer een plekje. Wordt hij niet gebruikt, dan laat hij zich gemakkelijk opruimen.De JOKI kunt u wassen op 30 graden met een programma voor fijne was. Wel eerst het kussen eraf ritsen. Gebruik geen wasdroger! Om uw product te beschermen, is het belangrijk dat u het alleen aan de lucht laat drogen. Doe het dus niet in de wasdroger.

Instructies om de Joki te bevestigen worden meegeleverd.