Boomblokken - 36 Stuks

Magic wood
€ 49,95

Beschikbaarheid: Op voorraad
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Details

36 prachtige boomblokken zonder schors.

Je zou het op het eerste gezicht niet zo zeggen, maar omdat de uiteinden perfect parallel gezaagd zijn blijven ze zeer stabiel staan. In combinatie met de boomschijven van zo`n 20cm doorsnee en de vertakte blokken krijgt elk bouwwerk extra stevigheid en flexibiliteit in de uitvoerings mogelijkheden. De speelwaarde wordt nog eens verhoogd met twee meegeleverde wandelementen. Eén met een deuropening en één met raamopening. De sets zijn opgebouwd uit blokken van 2, 4, 6, 8 en 10cm hoog. Spelenderwijs ontdekt het kind dat wanneer je 2 blokken van 2cm op elkaar stapelt dat even hoog is als 1 blok van 4cm, enz, enz. Hiermee wordt onbewust een fundamenteel rekenkundig principe eigen gemaakt en ruimtelijk inzicht bevorderd. Doordat de blokken zijn gemaakt uit herkenbare stukken van een tak is de verbinding met het natuurlijke materiaal heel direct en eerlijk.
De blokken zijn verpakt in een gekleurde stevige katoenen zak met een afsluitkoord

Deze blokken zijn gemaakt van hout uit bosbeheer onder het FSC keurmerk. Elzen, Berken en Hazelnoot worden gebruikt om deze sets samen te stellen.

Let op: Dit is een natuurproduct. De blokkenset die u zult ontvangen zal dus altijd in vorm en kleur afwijken van de hier getoonde fotos.