Gondelbaan - Reisversie

Kraul
€ 9,95

Beschikbaarheid: Op voorraad
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Meer afbeeldingen

  • Gondelbaan - Reisversie
  • Gondelbaan - Reisversie
  • Gondelbaan - Reisversie
  • Gondelbaan - Reisversie

Details

Een supersnelle kabelbaan voor op reis. Het kleine doosje past altijd wel in de rugzak of koffer erbij.
Het snoer spant u lichtjes tussen bijvoorbeeld twee bomen of van de stoel naar de tafel. En dan kan de eerste rit beginnen. Het doosje waar de katrollen en het touw in zit, dient als gondel.
Geschikt om mee te spelen vanaf 5 jaar. Om zelf in elkaar te zetten is het een leuk pakket vanaf 8 jaar.

Let op: bij het in elkaar zetten lijkt het mogelijk alsof de schroef te kort is. De schroef dient echter zachtjes in het hout geduwd te worden, waardoor er genoeg schroefdraad vrij komt om de sleutelmoer aan vast te draaien. Vervolgens kan je de sleutelmoer strak aandraaien en wordt het hout naar elkaar toe getrokken, en dan ontstaat er een stevige constructie.

Tip: Als je de set in elkaar hebt gezet, kan je er ook voor kiezen om niet de onderkant van het doosje te bevestigen als gondelbak, maar bijvoorbeeld een halve fles. Op die manier kunnen ook grotere knuffels een ritje maken.

Kraul

 

Kind durven zijn.

Spelen met groot enthousiasme. Kraul wil schoolkinderen graag inspireren, door een speelse benadering van de natuur en technologie. Kraul laat met het speelgoed op een prachtige manier natuurlijke verschijnselen en de krachten van de aarde, water, lucht en vuur voorbij komen. Een mooi thema wat kinderen aanspreekt en enorm leerzaam is.

Plezier in het spelen, observeren en experimenteren zijn belangrijk voor Kraul. Het speelgoed wordt geleverd als set met gedetailleerde instructies. Het materiaal dat ze gebruiken is grotendeels van onbehandeld lokaal hout: grenen, es, populier en beuk. Uitbreidingen en reparaties kunnen zelf worden uitgevoerd met eenvoudige hulpmiddelen maar ook zijn er reserveonderdelen te verkrijgen.

Spelen met Kraul vereist vaardigheid en bevordert de fantasie. Hulp van elkaar en begeleiding van volwassenen zijn soms nodig. Belangrijke kenmerken van Kraul zijn de onafgewerkte producten, klaar om iets te worden in het spel en mee te spelen in de verbeelding van kinderen.

 

Veel producten van Kraul zijn Spiel Gut gecertificeerd. Spiel Gut is een zelfstandige organisatie die de kwaliteit en het duurzame aspect van educatief speelgoed beoordeeld.

 

Producten: experimenteel speelgoed, spellen.

 

Materiaal: hout, metaal, glas, katoen

 

Certificering: Spiel Gut.

 

Meer info: www.spielzeug-kraul.de