Kuikentje - Kip - Donker

ostheimer
€ 7,50

Beschikbaarheid: Niet voorradig

Meer afbeeldingen

  • Kuikentje - Kip - Donker
  • Kuikentje - Kip - Donker

Details

Lief klein kuikentje dat samen met zijn zusjes en broertjes achter zijn mama aan loopt. Het kuikentje is 2 cm hoog.

Met de hand gemaakt van PEFC gecertificeerd ahornhout, met de hand beschilderd en geolied.

Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar!
Op de afbeelding waarop twee kuikens zijn afgebeeld is goed het verschil te zien tussen het lichte en het donkere kuikentje.

Ostheimer….gezond spelen voor lichaam en ziel.

 

Zoals Albert Einstein al zei: 'Fantasie is belangrijker dan kennis'.

Steeds vaker wordt erkend dat vakkennis en intellectuele vaardigheden nodig zijn, maar dat flexibiliteit en creativiteit minstens zo belangrijk zijn. Waar plastic speelgoed misschien meer aan het denken en dus aan de high-techwereld refereert, stimuleert Ostheimer speelgoed door zijn eenvoud en schoonheid juist die creativiteit en fantasie. Materiaal en vormgeving zijn in harmonie met de natuur. Kinderen zullen hun hele leven lang plezier hebben van hun spel met deze figuren!

 

Het gehele productieproces van Ostheimer-speelgoed vindt plaats in Duitsland. De figuren worden met de hand gemaakt en geverfd. De beperkte afwerking van het hout zorgt voor een levendig, ademend materiaal dat het kinderen mogelijk maakt het hout in zijn puurheid te ervaren. De gebruikte verfstoffen zijn volledig gifvrij en bestand tegen intensief speelgebruik (ook wanneer een kind op de poppetjes sabbelt!). De opgebrachte olie beschermt het speelgoed en de verf tegen vuil en stof, zodat de figuren mooi blijven.

 

Naast het feit dat Ostheimer al generaties lang prachtig speelgoed maakt, is het ook nog een heel fijn bedrijf. Ostheimer werkt veel met thuiswerkende ouders, die zo zorg en werk kunnen combineren. Bovendien ondersteunt het bedrijf veel sociale projecten, waarover u op de Ostheimer-website meer kunt lezen.

 

Producten: Houten figuren (sprookjes en verhalen, boerderij, exotische dieren, kerstmis, bos), gebouwen, woonaccessoires.

 

Materiaal: PEFC gecertificeerd hout (ahorn, es, esdoorn en linde uit lokale omgeving), non-toxic, milieuvriendelijke verf en afgewerkt met natuurlijke biologische oliën.

 

Certificering: Spiel Gut, PEFC (houtsoorten), Oko-Tex, DIN EN 71 (verfstoffen).

 

Meer info: www.ostheimer.de