Pikler Triangle Groot - Regenboog

Sawdust and Rainbows
€ 230,00

Beschikbaarheid: Niet voorradig

Details

De Weeun (zoals we zeggen wee one, wat betekent, kind) is een opvouwbaar binnenklimrek, geïnspireerd op Emmi Pikler. Het is perfect voor de kleintjes om te klimmen, maar het is niet beperkt tot alleen maar klimmen, het is ook een hol, een tunnel, een zitje, een babygymnastiek en nog veel meer.

Na gebruik als zintuiglijke tunnel voor pasgeborenen kan het gebruikt worden als een veilig anker voor jonge peuters die hun voeten vinden en die een beetje extra steun nodig hebben om mee te cruisen en te schudden.

Het gebruik ervan blijft groeien met je kleintje naarmate ze verder klimmen, eenmaal geringd per keer totdat ze het vertrouwen en het fysieke bewustzijn krijgen om naar de top te komen!

Onze enkele sporttop is perfect om kinderen een centraal punt te geven om op te balanceren, terwijl ze hun benen en lichaam naar de andere kant krijgen. Als je denkt aan het beklimmen van een hek of een muur en zelfs een zeer gelijkaardige structuur, een hekstijl, zou je altijd je handen in het midden plaatsen, om je gewicht niet te ver naar voren te brengen en uit balans te raken.

Of het nu de eerste keer is of de 100ste keer, het geeft kinderen altijd zon boost aan zelfvertrouwen.

Gemakkelijk op te vouwen voor opslag, wanneer het frame open is, is het ontworpen om zelfdragend te zijn, maar gewoon verwijderen van de knoppen vouw het frame en opnieuw plaatsen van de knoppen om te vergrendelen gesloten. Gesloten, zodat hij overal kan worden opgeborgen, inclusief onze favoriet, die aan de muur wordt opgehangen.

Met veel accessoires en gratis producten uit ons assortiment is het spel echt open.

- Handgemaakt door een man en vrouw team op het platteland van Noord-Ierland

- Gemakkelijk opvouwbaar voor opslag

- Kan buiten worden gebruikt, maar niet buiten worden gelaten bij nat weer.

- Kan gebruikt worden vanaf de geboorte tot 50kg.

- CE, ASTM, SOR en ISOTested

- Gemaakt van FSC-gecertificeerd berkenmultiplex en FSC-roodhouten deuvels.

- Open 91cm x 77cm x 62cm hoog

- Gesloten 17cm x 77cm x 77cm

- We maken onze eigen kleuren, dus soms variëren ze van partij tot partij.