Kaart: Pinksterfeest

Baukje Exler
€ 1,00

Beschikbaarheid: Niet voorradig

Details

Op de kaart is een prachtige pinksterbruid en -bruidegom te zien. Ze staan onder een prachtige bloemenboog in een vrolijk bloemenveld. Op de bloemenboog zitten witte tortelduiven.

Het origineel is een oliepastel geschilderd door Baukje Exler

Afmetingen: 10 x 15 cm

Baukje Exler

 

Baukje werkt met oliepastel krijt van 'Van Gogh'. Na het aanbrengen van de kleuren bewerkt ze het krijt met een speciaal medium. Laag voor laag worden de kleuren intenser gemaakt. Deze techniek heeft uiteindelijk een warme en intense kleurbeleving tot resultaat. Baukje vindt 'kleur & beweging', 'polariteiten' en 'persoonlijke aandacht' in haar manier van werken heel belangrijk.

 

Baukje Exler heeft gestudeerd aan de Hogeschool voor Opvoedkunst te Zeist en is vervolgens bijna 9 jaar werkzaam geweest als peuterjuf op 't Elfenbankje te Utrecht. Gedurende deze periode heeft Baukje zich bekwaamd in het schilderen met oliepastel krijt waarbij kunstenaar Leo Klein haar inspirator is geweest. In 2004 heeft Baukje besloten om haar eigen weg te gaan en Atelier Exler opgericht, een atelier gespecialiseerd in oliepastel. Maar ook schilderen in acryl heeft haar interesse. Haar belangrijkste activiteiten betreffen de verkoop en kunstuitleen van schilderijen, het schilderen in opdracht en het geven van cursussen en workshops in schilderen met oliepastel. Baukje geeft daarnaast les aan studenten van de Rudolf Steiner Pedagogiek te Zeist. Ook staat ze regelmatig op kunstmarkten en organiseert ze open dagen en koopavonden.

 

Producten: kaarten.

 

Materialen: papier

 

Meer info: www.baukje-exler.nl