12 regenboogvriendjes

grimm's
€ 37,50

Beschikbaarheid: Niet voorradig

Meer afbeeldingen

  • 12 regenboogvriendjes
  • 12 regenboogvriendjes
  • 12 regenboogvriendjes
  • 12 regenboogvriendjes
  • 12 regenboogvriendjes

Details

12 Regenboogvrienden in een houten frame.

De houten vrienden kunnen gebruikt worden bij het bouwen en stapelen van fantasierijke dorpen.
Ze kunnen ook symbool staan voor de 12 maanden. Zo kunnen ze gebruikt worden voor de verjaardagsring. Hierdoor help je kinderen om bewust de tijd van het jaar te volgen.

Knutseltip: Gebruik restjes stof, lint en ander materiaal om de poppetjes modieus aan te kleden.

De poppetjes zijn gemaakt van esdoornhout en met de hand geschilderd. Ze worden geleverd in een naturel houten, geolied frame.

Afmetingen frame: lengte 15,5 cm
Afmetingen poppetjes: de poppetjes zijn ongeveer 6 cm hoog en ze hebben een diameter van 3 cm.

Grimm's Spiel und Holz Design

 

In deze snelle tijd waarin alles vervangen kan worden zijn steeds meer ouders op zoek naar producten voor hun kinderen die heel lang meegaan. Producten die niet onderhevig zijn aan trends en waar door hun tijdloze design kinderen heel lang plezier van hebben.

De prachtige, kleurrijke producten van Grimm's geven kinderen alle ruimte tot eigen invulling en vormgeving. De harmonieuze kleuren, het sterke en tijdloze ontwerp en het fijne materiaal dat uitnodigt tot aanraken, maken de Grimm's Spiel & Holz producten tot fantastisch speelgoed.

Grimm's speelgoed wordt in Europa vervaardigd van met name europees hout. Het wordt afgewerkt met verf en olie. De gebruikte producten voldoen ruimschoots aan de Europese Zekerheidsnorm voor Speelgoed EN 71 en de gezondheid van uw kind wordt dan ook goed gewaarborgd.

Heeft u een defect Grimm's product wat niet meer te repareren is of is er een onderdeel zoek geraakt. Geen probleem, want Grimm's heeft een hele fijne service welke het mogelijk maakt om voor een klein bedrag losse onderdelen te bestellen. Hier kunt u meer vinden over deze service.

 

Producten: Stapelspellen, puzzels, blokken, knikkerbanen, seizoenstafelproducten.

 

Materiaal: Europees elzen- beuken- ahorn- en lindehout, non-toxic verf en biologische olie.

 

Certificering: Spiel Gut

 

Meer info: www.verjaardagsring.nl, www.grimms.eu