Snoertelefoon

Kraul
€ 4,99

Beschikbaarheid: Op voorraad
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Details

Met twee luisterbuizen en een snoer wordt een lijn gemaakt die geluid geleid.
Een snoertelefoon zorgt voor veel speelplezier. Terwijl kinderen spelen, leren ze over de geleiding van geluid. Want hoe kan het toch dat je elkaar zo goed kan horen door de kokers, terwijl je meters uit elkaar staat? Een ontdekset voor kinderen tussen de 4 en 8 jaar.
De afmetingen van een koker zijn: 21 x 13 x 6,5cm.
De beschrijving is in het Engels, Duits en Frans. Niet in het Nederlands.
Inhoud van het pakket: 2 luisterbuizen, 2 deksels, 5 meter touw.

Kraul

 

Kind durven zijn.

Spelen met groot enthousiasme. Kraul wil schoolkinderen graag inspireren, door een speelse benadering van de natuur en technologie. Kraul laat met het speelgoed op een prachtige manier natuurlijke verschijnselen en de krachten van de aarde, water, lucht en vuur voorbij komen. Een mooi thema wat kinderen aanspreekt en enorm leerzaam is.

Plezier in het spelen, observeren en experimenteren zijn belangrijk voor Kraul. Het speelgoed wordt geleverd als set met gedetailleerde instructies. Het materiaal dat ze gebruiken is grotendeels van onbehandeld lokaal hout: grenen, es, populier en beuk. Uitbreidingen en reparaties kunnen zelf worden uitgevoerd met eenvoudige hulpmiddelen maar ook zijn er reserveonderdelen te verkrijgen.

Spelen met Kraul vereist vaardigheid en bevordert de fantasie. Hulp van elkaar en begeleiding van volwassenen zijn soms nodig. Belangrijke kenmerken van Kraul zijn de onafgewerkte producten, klaar om iets te worden in het spel en mee te spelen in de verbeelding van kinderen.

 

Veel producten van Kraul zijn Spiel Gut gecertificeerd. Spiel Gut is een zelfstandige organisatie die de kwaliteit en het duurzame aspect van educatief speelgoed beoordeeld.

 

Producten: experimenteel speelgoed, spellen.

 

Materiaal: hout, metaal, glas, katoen

 

Certificering: Spiel Gut.

 

Meer info: www.spielzeug-kraul.de