SumBlox - 43 Cijferblokken

€ 122,50

Beschikbaarheid: Op voorraad
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Meer afbeeldingen

  • SumBlox - 43 Cijferblokken
  • SumBlox - 43 Cijferblokken
  • SumBlox - 43 Cijferblokken
  • SumBlox - 43 Cijferblokken

Details

Leren rekenen wordt op school en thuis veel geoefend en zonder leren rekenen is het leven een stukje ingewikkelder. Maar niet alle kinderen vinden rekenen leuk of snappen hoe het werkt. Met deze SumBlox maak je het leren begrijpen van de wereld van het rekenen een stuk eenvoudiger. SumBlox cijferblokken zijn de oplossing! Door het spelen van spellen, het bouwen van torens worden reken wetmatigheden een stuk eenvoudiger te begrijpen!

Met Sumblox rekenblokken kan gespeeld maar ook écht gerekend worden. Zodra je ziet dat even hoog, ook gelijk is, zie je de kans die deze rekenblokken je geeft om de wereld van getallen duidelijk te maken aan je kind of je leerlingen. Ideaal voor thuis en op school: zo zijn de getallen 1 en 3 naast elkaar even hoog als 4, en zijn 3 x een drie evenhoog als een 9, zodat je ook eenvoudig vermenigvuldigen kunt uitleggen en werkelijk in beeld krijgt. Ook delen en breuken zijn met deze blokken inzichtelijk te maken.

Dit pakket bevat 43 cijferblokken en één activiteitenoverzicht. De ideale set om thuis of in een kleine groep mee aan de slag te gaan. De blokken zijn van massief beukenhout gemaakt en visueel aantrekkelijk en liggen fijn in de hand.