Lyra Waldorf Potloden - 12 Stuks

lyra
€ 14,50

Beschikbaarheid: Niet voorradig

Meer afbeeldingen

  • Lyra Waldorf Potloden - 12 Stuks
  • Lyra Waldorf Potloden - 12 Stuks
  • Lyra Waldorf Potloden - 12 Stuks

Details

12 Super FERBY van Lyra kleurpotloden in een kartonnen verpakking.
Het hout van de potloden is PEFC gecertificeerd (duurzame bosbouw).
Met zijn bescheiden 12 cm lengte is dit potlood bijzonder geschikt voor het kleine kind of links-handigen. Door de afgeronde driekantsvorm kan de goede pengreep, de driepuntsgreep, worden geoefend. Het potlood heeft een diameter van 10 mm.
Extra dikke, breukvaste hoog gepigmenteerde stift, Ø 6,25 mm

Als wereldwijd erkende Waldorf leverancier biedt LYRA met de Waldorf Selection een speciale sortering van 12 ongelakte Super FERBY® aan waarvan de kleuren door Waldorf pedagogen zijn uitgezocht.

Kleuren: wit - citroen - oranje - scharlaken donker - meekraplak roze - vleeskleur licht - donkerpaars - lichtblauw - pruisisch blauw - weidegroen - Van-Dycke -bruin - zwart

Lyra

 

Al 200 jaar is het schrijfwarenbedrijf uit Nurnberg zeer toonaangevend. Fantastische producten die creativiteit stimuleren en in alle opzichten rekening houden met het kind. De vormen van de schrijfwaren zijn helemaal aangepast aan de gebruikers van de producten. De harmonieuze kleuren stimuleren creativiteit en de zintuigen. De zeer hoge kwaliteit maakt dat iedere kunstenaar gelukkig wordt van deze producten.

Lyra maakt veel gebruik van natuurlijke materialen als onbehandeld hout en biologische bijenwas en is dan ook wereldwijd erkend Waldorf leverancier.

 

Producten: potloden, bijenwaskrijt, schmink

 

Materiaal: hout, bijenwas Certificering: PEFC/FSC gecertificeerd (duurzaam bosbeheer), erkend Waldorf-leverancier

 

Meer info: www.lyra.de