Zweefmolen op Zonne-energie Set

kraul
€ 45,00

Beschikbaarheid: Niet voorradig

Details

Een bouwset om zelf een mooie zweefmolen te maken die draait om zonne-energie. Zonlicht drijft de zweefmolen aan. Het zonnepaneel levert stroom voor een klein motortje. In de zon of in het licht van een lamp gaat de zweefmolen draaien. Het blijft draaien tot er geen licht meer op het zonnepaneel schijnt. In de bouwset zitten ook drie poppetjes die graag een ritje maken in de zweefmolen als hij klaar is.

Geschikt om mee te spelen voor kinderen vanaf zes jaar. Kinderen vanaf 10 jaar kunnen hem ongeveer zelf bouwen.

De werkbeschrijving is in het Duits en Engels.

De doorsnede van de zweefmolen is 23 cm.

Kraul

 

Kind durven zijn.

Spelen met groot enthousiasme. Kraul wil schoolkinderen graag inspireren, door een speelse benadering van de natuur en technologie. Kraul laat met het speelgoed op een prachtige manier natuurlijke verschijnselen en de krachten van de aarde, water, lucht en vuur voorbij komen. Een mooi thema wat kinderen aanspreekt en enorm leerzaam is.

Plezier in het spelen, observeren en experimenteren zijn belangrijk voor Kraul. Het speelgoed wordt geleverd als set met gedetailleerde instructies. Het materiaal dat ze gebruiken is grotendeels van onbehandeld lokaal hout: grenen, es, populier en beuk. Uitbreidingen en reparaties kunnen zelf worden uitgevoerd met eenvoudige hulpmiddelen maar ook zijn er reserveonderdelen te verkrijgen.

Spelen met Kraul vereist vaardigheid en bevordert de fantasie. Hulp van elkaar en begeleiding van volwassenen zijn soms nodig. Belangrijke kenmerken van Kraul zijn de onafgewerkte producten, klaar om iets te worden in het spel en mee te spelen in de verbeelding van kinderen.

 

Veel producten van Kraul zijn Spiel Gut gecertificeerd. Spiel Gut is een zelfstandige organisatie die de kwaliteit en het duurzame aspect van educatief speelgoed beoordeeld.

 

Producten: experimenteel speelgoed, spellen.

 

Materiaal: hout, metaal, glas, katoen

 

Certificering: Spiel Gut.

 

Meer info: www.spielzeug-kraul.de